«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

DMI 6.1 Dezvoltare economiei sociale : conditiile specifice se publica azi pe FSE Romania

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-08-29Domnul Cristian Ababei, Director General al AMPOSDRU, a declarat astazi in cadrul Conferintei Nationale a Economiei Sociale 2013 organizata de FDSC, ca un nou apel de proiecte in domeniul economiei sociale se va lansa la mijlocul lunii septembrie 2013. In cursul zilei de astazi, AMPOSDRU va publica pe site-ul www.fseromania.ro Ghidul Conditii Specifice, in vederea consultarii de catre potentialii solicitanti.

Bugetul alocat pentru acest apel de proiecte va fi de aproximativ 200 milioane de euro, cu posibilitate de crestere a sumei in functie de sumele ramase necheltuite in proiectele ce vor fi incheiate in an acest an.

Liniile de finantare se vor deschide atat pentru proiecte strategice cat si de grant. Conform declaratiei se are in vedere atat finantarea de intreprinderi noi cat si dezvoltarea celor deja  existente. 

Vestea a fost aplaudata de catre participantii la conferinta, in conditiile in care tot astazi Directorul a declarat oficial ca Apelul de proiecte 112 in domeniul ecocomiei sociale inchis in ianuarie 2011, a fost oficial anulat.

Reamintim ca in ultimii doi ani si jumatate nu a mai fost lansat niciun alt apel de proiecte in acest domeniu. 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile