«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta Nationala a Economiei Sociale: "Pentru o economie a solidaritatii", editia a 3-a

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-09-04

 

 

Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile a organizat joi, 29 august, Conferinta Nationala a Economiei Sociale: „Pentru o economie a solidaritatii”, editia a 3-a.

Devenita deja traditionala, Conferinta a fost cadrul in care experti, decidenti si practicieni au dezbatut teme de actualitate ale economiei sociale din Romania. Evenimentul a marcat totodata incheierea proiectului „Prometeus - promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

Agenda, rapoartele de cercetare lansate in cadrul evenimentului, precum si prezentarile din timpul conferintei sunt disponibile mai jos:

Agenda

Rapoartele lansate in cadrul Conferintei


Sesiunea de deschidere:


Sesiunea plenara II:

Atelierul 1. Economia sociala - Cadrul de politici publice si legislatie specifica:


Atelierul 2. Munca si integrarea sociala a persoanelor dezavantajate - promovarea rolului economiei sociale:


Atelierul 3. Economia sociala si dezvoltarea rurala - rolul asociatiilor si al cooperativelor:


Sesiunea plenara finala:


Pentru detalii suplimentare va sta la dispozitie Iuliana Rada, asistent comunicare IES (iuliana.rada@fdsc.ro).

Eveniment organizat in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile