«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

In asteptarea lansarii, actorii economiei sociale propun AMPOSDRU modificari ale conditiilor de finantare pe axa 6.1

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-09-24

 


Institutul de Economie Sociala, impreuna cu Reteaua Romana a Intreprinderilor Sociale de Insertie prin Activitate Economica, RISE Romania, si Fundatia Alaturi de Voi, cu sustinerea Coalitiei ONG-uri pentru Fonduri Structurale, a trimis catre AMPOSDRU o noua completare privind Ghidurile Solicitantului specifice Axei 6.1 - Dezvoltarea Economiei Sociale.

Acesta completare face referire la indicatorul "Structuri de economie sociala infiintate", sustinand ideea ca aceste noi structuri nu trebuie sa reprezinte neaparat noi persoane juridice, ci se pot constitui si sub alte forme. Documentul transmis AMPOSDRU poate fi consultat la aceasta pagina.

Reamintim ca, in data de 7 septembrie 2013, IES alaturi de organizatiile mentionate mai sus, au trimis catre AMPOSDRU un document ce contine propunerile expertilor in economie sociala referitoare la Ghidurile Specifice pentru proiectele de grant si strategice si pentru Schema de ajutor de minimis destinate Axei 6.1 - Dezvoltarea Economiei Sociale.

Acest document poate fi consultat la aceasta pagina.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile