«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Finantari de peste 84.000 euro din partea Petrom pentru ideile cu "ceva in plus"

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-10-01

 

 

Ideile cu „ceva in plus” sunt sustinute in continuare de Petrom si premiate in Tara lui Andrei. Pana pe 14 octombrie poti inscrie proiecte care schimba in bine viata comunitatii tale si ii inspira pe cei din jur in "Idei din Tara lui Andrei"!

In editia de toamna a competitiei, Petrom acorda granturi de peste 84.000 euro. Cele mai bune proiecte vor fi finantate pentru a deveni realitate. Aici gasesti detalii despre conditiile de participare.

Valoarea totala a finantarilor pe care Petrom le ofera in 2013 prin proiectul Idei din Tara lui Andrei este de 160.000 de Euro.

Proiectele pot fi pe unul dintre cele trei domenii:

  • educatie;
  • mediu;
  • dezvoltare comunitara.

Mai multe informatii despre competite gasesti pe www.taraluiandrei.ro, sectiunea Idei din Tara lui Andrei. Tot aici te poti inspira din ideile castigatoare in prima editie a competitiei.

Daca ai intrebari, trimite-ne un email la idei@taraluiandrei.ro sau suna-ne la numarul de telefon 021.52.86.700 (apel taxabil normal).

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile