«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES pregateste un document de pozitie privind Acordul de Parteneriat 2014-2020

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-10-04

 

 

Institutul de Economie Sociala intentioneaza sa transmita Ministerului Fondurilor Europene un document de pozitie privind abordarea economiei sociale in Acordul de Parteneriat  2014-2020

Marti, 1 octombrie, Ministerul Fondurilor Europene a lansat in dezbatere publica Acordul de Parteneriat pentru perioada 2014-2020. Acest Acord detaliaza atat cadrul institutional, respectiv Autoritatile de Management si Organismele Intermediare, cat si principiile implementarii efective a fondurilor in conformitate cu prevederile pachetului legislativ al Uniunii Europene.

Intr-un articol anterior, Institutul de Economie Sociala a evidentiat modalitatea in care se regaseste sectorul economiei sociale in acest document. Mai multe detalii la aceasta pagina.

In acest context, echipa IES intentioneaza sa transmita saptamana viitoare catre Ministerul Fondurilor Europene un document de pozitie care sa includa propuneri de modificare, observatii si completari pentru Acordul de Parteneriat care fac referire la sectorul economiei sociale.

Organizatiile care doresc sa se implice alaturi de IES/FDSC in acest demers, sunt rugate sa trimita propriile observatii si completari in formatul atasat la adresa de email adrian.secal@fdsc.ro pana marti ora 10.00. Expertii IES vor centraliza si analiza propunerile dumneavoastra si le vor integra intr-un document comun de pozitie

Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati la adresele de email ancuta.vamesu@fdsc.ro si adrian.secal@fdsc.ro.


Formularul pentru transmiterea propunerilor de modificare este disponibil la aceasta pagina.

(sursa foto aici)

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile