«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Antreprenori sociali: Spuneti-va parerea! (reminder)

Postata in: Stiri externe
Data: 2013-11-25Comisia Europeana, in parteneriat cu Comitetul Economic si Social European si Municipalitatea Strasbourg, lanseaza la Strasbourg, in perioada 16-17 ianuarie, evenimentul "Antreprenori sociali: Spuneti-va parerea!", uneveniment interactiv european cu privire la antreprenoriat social si economia sociala.

"Spune-ti parerea!" va reuni partile interesate din Europa, cu scopul de a disemina informatii si cunostinte de ceea ce a avut loc pana in prezent si inspirandu-i sa ia in continuare initiativele si actiunile in care sunt implicati.

Propunerea de agenda pentru cele 2 zile o puteti gasi la aceasta pagina.

Informare, inspiratie, conversatie

Programul zilei de 16 ianuarie prevede 3 tipuri de activitati, cuprinzand sesiuni si ateliere de informare, povesti de succes si o zona de "open space" destinata interactiunii dintre participanti.

Sesiunile de informare propun 4 subiecte care vor fi dezbatute de expertii participanti, si anume:

  1. Microfinantarea si stakeholder-ii antreprenoriatului social - Forum privind economia verde 
  2. Imbunatatirea accesului la finantare
  3. Cresterea vizibilitatii economiei sociale
  4. Imbunatatirea cadrului de reglementare

A doua zi este, de asemenea, destinata interactiunii facilitata atat printr-un World Cafe la care pot participa aproximativ 2000 de persoane, cat si prin vizite la intreprinderile sociale din regiunile Alsacia si Baden-Wurttemberg.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi la aceasta pagina.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile