«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Bairam in strada pentru buna vecinatate! - RAHOVA DELIVERY

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-10-14Intre 18 si 20 octombrie, strada Sabinelor din cartierul Rahova devine o platforma culturala si o retea civica prin care bucurestenii vor intalni una dintre cele mai intense si vulnerabile comunitati ale orasului. 

Asociatia laBOMBAstudios in parteneriat cu Fundatia Carturesti, cu sprijin financiar de la Administratia Fondului Cultural National, va invita la Rahova Delivery, un bairam in mijlocul strazii si in curtile oamenilor cum n-a mai vazut Bucurestiul.

Muzica, dans, mancare, traditii rrome, arta si artizanat, dar si ateliere creative, de activism si implicare sociala intr-un mix marca Street Delivery. Comunitatea Rahova-Uranus ii asteapta pe toti baietii si fetele de centru, dar si pe cei din alte cartiere, sa guste din aromele unei adevarate Havane de Bucuresti!

Dupa modelul Street Delivery (str. Arthur Verona) si Train Delivery (Gara de Nord), sunt implicati in RAHOVA DELIVERY artisti, asociatii creative si factori de decizie in lucrul cu o comunitate vulnerabila, proces prin care acestea isi vor adapta dicursurile la nevoile si posibilitatea de implicare a comunitatii din Rahova-Uranus.

Institutul de Economie Sociala, partener in acest proiect, va sustine un seminar cu titlul "De ce sa faci o intreprindere sociala si sa nu lucrezi la negru?"

Mai multe detalii privind acest proiect puteti afla in aceasta brosura.

Programul Rahova Delivery

MUZICA:
VINERI 18 OCT / Bogdan Scoromide, Pantazica & Bogdan, Dragos Rusu, Ion/Matze/miss Kittin de Rahova
SAMBATA 19 OCT / Steaua de mare, Fanfara Extraterestra, That Couch Funk Collective & Bica, Casetofoane, Sillyconductor/Rekabu
DUMINICA 20 OCT /Luiza Zan, Omu Gnom LIVE, Django Sound Quartet, Godzuki Mysterious Monster, Kapnobatai, Deeproots

SOCIAL:
MASA DE DIALOG 1 / 18OCT
  "Zonele de locuit urbane defavorizate – dreptul la locuire in constitutie si strategii de interventie integrate" //
MASA DE DIALOG 2 / 19OCT "De ce sa faci o intreprindere sociala si sa nu lucrezi la negru?" //
MASA DE DIALOG 3 / 20OCT "ECONOMATUL LOCATIV Rahova-Uranus".
Detalii aici.

SCOALA IN STRADA

"Jocuri cu cheia de gat" // Fanzine cu libraria Jumatatea Plina // Atelier serigrafie cu Octav Avramescu // Atelier CRIM-Bannere si Stencil // Atelier "Teatru de umbre", "Introvizor partial color", "Cum s-a facut mare casuta piticilor" cu Szelma Dragos // Atelier Plastilina "Casa Mea" cu Andreea Valean // "Huckleberry Finn in spatele blocului" cu Steliana Balacianu, Ana Tarlea si Ioana Albu.
Detalii aici.

CINEMA IN CURTI DESCHISE:

VINERI 18OCT Common Ground // Metrobranding // Scoala Noastra // Stella //
SAMBATA 19OCT Balkan Champion // Flexible //
DUMINICA 20 OCT 77 scurtmetraje 
filmate intre 2007 si 2010 – Selectie de reclame sociale oferite de Centrul Ceh.
Detalii aici

Contact: Alina-Daniela Istrate, alina.daniela@streetdelivery.ro 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile