«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

A ramas mai putin de o saptamana pentru a te inscrie in concursul de fotografie "Fete ale implicarii"

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-11-12

Concursul de fotografie "Fete ale implicarii" organizat in cadrul proiectului "Actionam responsabil! - Reteaua sociala RSC" continua: cautam si premiem cele mai bune fotografii surprinse in timpul implementarii proiectelor de responsabilitate sociala.

Invitam toti membrii Retelei Sociale RSC si beneficiarii proiectului sa se inscrie in concursul de fotografie "Fete ale implicarii" si vor participa garantat la expozitia foto organizata in cadrul Galei "Actionam responsabil! - De la curajul inceputului la obligatiile succesului" (Bucuresti, 5 decembrie 2013).

Toate fotografiile inscrise in concurs in perioada 17 Octombrie 2013 - 17 Noiembrie 2013, care indeplinesc conditiile de selectie vor fi supuse jurizarii de catre cei aproximativ 300 de participanti.

Organizatiile selectate vor fi premiate cu premii reprezentand pachete de publicatii si carti de specialitate din domeniul responsabilitatii sociale. Vor fi acordate 6 premii - cate unul pentru fiecare categorie.

Inscrierea in concurs se face prin trimiterea fotografiilor in format .jpg la adresa de e-mail secretariat.tehnic@actionamresponsabil.ro cu mesajul Inscriere in concursul Fete ale implicarii. Fotografiile trebuie sa aiba dimensiuni minime de 1754 x 2481 pixeli si 150 dpi si sa fie insotite de urmatoarele informatii:

  1. Numele organizatiei
  2. Numele proiectului
  3. Categoria in care se incadreaza proiectul conform art. 3, alin 3 din regulamentul concursului
  4. Activitatea reprezentata de fotografie
  5. Locul de implementare a activitatii

Dintre categoriile eligibile pentru a inscrie fotografii in concurs fac parte: companiile, patronatele, sindicatele, asociatiile de IMM-uri, camerele de comert si ONG-urile (asociatii si fundatii).

Pentru a accesa regulamentul complet al concursului va rugam sa dati click aici.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati acest link.  

Contact presa: Alina Aura Gheorghe, alina.gheorghe@actionamresponsabil.ro, tel. 0762.248.178

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile