«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Egal e normal! Cateva zile pana la inchiderea competitiei

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-11-14


 

Mai sunt cateva zile pana la data la care organizatorii Galei Persoanelor cu Dizabilitati inchid perioada in care se pot face inscrieri pentru cele cinci categorii de premiere:

  1. Oameni cu desavarsire - dedicata persoanelor cu dizabilitati care au avut impliniri remarcabile in comunitate;
  2. Angajatorii abilitatii - deschisa angajatorilor de pe piata muncii care conteaza pe persoanele cu dizabilitati ca pe o reala resursa umana;
  3. Promoveaza abilitatea - dedicata comunicatorilor " persoane active in media conventionale si in noile media - care acorda importanta abilitatilor persoanelor cu dizabilitati;
  4. Porti deschise - pentru institutiile si companiile care au asigurat - nu doar simulat - accesul persoanelor cu dizabilitati in sediile lor;
  5. Scoala tututor abilitatilor pentru a premia eforturile unitatilor de invatamant de masa in integrarea copiilor si tinerilor cu dizabilitati.

Editia din acest an a Galei are loc sub patronajul Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, iar coproducatorul evenimentului este TVR1. 

Evenimentul va fi difuzat de postul public de televiziune in data de 21 decembrie 2013.

EGAL E NORMAL!

Sub sloganul EGAL E NORMAL, cea de-a patra editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, organizate de ActiveWatch si Fundatia Motivation, alaturi de Dedeman si Fundatia Vodafone Romania, cauta raspunsuri referitoare la ceea ce reprezinta normalitatea si cine face norma de fapt.

Ganduri precum

Ce-ar fi daca, maine, impreuna, vom decide toti ca normal e sa fie rampe de acces?
Ca normal e sa fie lifturi in scoli si sa gasim copii cu autism sau Sindrom Down si in clasele de liceu?
Sau ca normal e ca un nevazator sa aiba orice job isi doreste, nu ce decid altii ca poate sa faca?

sunt doar cateva dintre acele intrebari care incearca o schimbare a viziunii si a perceptiei fata de nevoile persoanelor cu handicap din Romania.

Mai multe detalii despre evniment puteti gasi aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile