«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ziua Intreprinderilor Sociale organizata de NESST

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-11-21

 

 

Ziua Intreprinderilor Sociale, un eveniment anual organizat de NESsT si aflat la editia a doua in Romania, va avea loc joi, 12 decembrie 2013, la Hotel Novotel (Calea Victoriei 37B, Bucuresti). 

Ziua Intreprinderilor Sociale va reuni reprezentanti ai intreprinderilor sociale si ai organizatiilor non-guvernamentale, oameni de afaceri si decidenti in domeniul politicilor publice, cu scopul de a incuraja schimbul de informatie dintre acestia si de a crea un mediu favorabil dezvolarii intreprinderilor sociale.

Programul zilei va cuprinde si un Targ al Intreprinderilor Sociale, care se va desfasura in foaierul de la la etajul I al Hotelului Novotel. Peste 20 de intreprinderi sociale isi vor expune aici produsele. Spre diferenta de restul programului Zilei intreprinderilor Sociale, la care inregistrarea este obligatorie (vezi sectiunea “inregistrare” din josul paginii), Targul intreprinderilor Sociale este deschis publicului larg, intrarea este libera si nu este nevoie de inregistrare pentru acces. 

Agenda evenimentului o puteti consulta la aceasta pagina si, pentru inscriere, formularul de inscriere este disponibil la aceasta pagina

Termen limita pentru inregistrare: 1 decembrie 2013. 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile