«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Reprezentantii IES vor participa la a 4-a Reuniune a GECES - Grupul de Experti ai Comisiei Europene pentru Antreprenoriat Social

Postata in: Stiri externe
Data: 2013-11-22Reprezentantii IES vor participa la cea de a 4-a Reuniune a GECES - Grupul de Experti ai Comisiei Europene pentru Antreprenoriat Social care va avea loc in data de 28 noiembrie 2013

In 28 noiembrie 2013 va avea loc, la initiativa Comisiei Europene, a 4-a Reuniune a GECES - Grupul de Experti ai Comisiei Europene pentru Antreprenoriat Social. La aceasta reuniune participa si expertii IES, Ancuta Vamesu si Cristina Barna.  

Agenda reuniunii, disponibila la aceasta pagina, include urmatoarele subiecte: 

1. Metodologia de evaluare a impactului social

Discutarea si adoptarea raportului cu privire la metodologia de evaluare a impactului social, raport la care a contribuit si Cristina Barna, expert IES membru in sub-grupul dedicate acestui subiect.  Detalii despre activitatea sub-grupului la aceasta pagina.

2. Investitii cu impact social, raport preliminar al grupului de lucru 

3.Crowd funding- briefing 

Comisia a lansat o consultare publica pentru a determina oportunitatea unei mai mari implicari la nivelul UE in acest domeniu. Consultarea este deschisa si a fost prezentata sip e site-ul IES aici.

4.Cartografierea intreprinderilor sociale in UE - studiu externalizat de Comisie, prezentare si dezbatere 

(sursa foto: aici)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile