«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Discutie privind economia sociala in domeniul artelor si culturii la Parlamentul European

Postata in: Stiri externe
Data: 2013-11-25

 

 

In data de 28 noiembrie 2013, la Parlamentul European, va avea loc o audiere publica privind economia sociala in domeniul artelor si culturii organizata de Intergrupul pentru Economie Sociala al Parlamentului European.

Agenda evenimentului este disponibila la aceasta pagina.

Intergrupul pentru Economia Sociala este un forum informal pentru membrii Parlamentului European, in care sunt aduse in discutie aspecte legate de economia sociala. Prin audieri periodice, Intergrupul ofera informatii actualizate cu privire la politicile si legislatia privind economia sociala din UE.

Obiectivele Intergrupului Economiei Sociale sunt:

- Sa promoveze schimburile de opinii cu privire la politicile si legislatia legata de probleme de economie sociala din UE,

- Sa ofere oportunitati periodice de dialog intre deputatii europeni, experti in economie sociala, oficiali ai Comisiei Europene, reprezentanti ai societatii civile si alte parti interesate relevante,

- De a reuni deputati europeni din toate partidele politice si toate statele membre,

- Sa se asigure ca Parlamentul European, Comisia Europeana si Consiliul de Ministri iau in considerare economia sociala si actorii sai in timp ce elaboreaza politici specifice.

(Sursa foto aici)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile