«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Petrom anunta castigatorii celei mai mari competitii de afaceri sociale din Romania, "Fabricat in Tara lui Andrei"

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-11-25
Juriul condus de Mariana Gheorghe, CEO Petrom, si format din antreprenori de succes precum Mariuca Talpes, CEO Intuitext, coproprietar Bitdefender, membri ai directoratului si experti Petrom, dar si reprezentanti ai media, a avut o misiune dificila: selectarea celor 10 castigatori Fabricat in Tara lui Andrei. Timp de 12 ore, Juriul a ascultat prezentarile celor 20 de finalisti.

"Pe parcursul procesului de evaluare a afacerilor sociale Fabricat in Tara lui Andrei, atat eu, cat si colegii din Juriu, am avut ocazia sa cunoastem romani cu adevarat remarcabili. Am intalnit antreprenori care au forta de a genera rezultate de business care contribuie la rezolvarea problemelor sociale din comunitatile in care Petrom isi desfasoara activitatea operationala. Prin proiectul Fabricat in Tara lui Andrei, ne-am dorit sa incurajam spiritul antreprenorial al romanilor si sa cream comunitati independente si sustenabile. Rezultatele acestui proiect demonstreaza ca romanii au cu adevarat spirit antreprenorial si isi doresc sa contribuie la dezvoltarea Romaniei." - declara Mariana Gheorghe, CEO Petrom.

Fiecare dintre cei 10 castigatori va primi finantare nerambursabila din partea Petrom de pana la 32.000 euro pentru initierea afacerii. Ideile celor 10 antreprenori sociali abordeaza zone variate: agricultura (ferme, stane), industria textila (prelucrarea lanii), prelucrarea lemnului, fabricarea materialelor de constructii si a mobilei, domeniul alimentar (panificatie) sau plafar (plante medicinale).

Mai multe detalii despre procesul de jurizare puteti consulta la acest link, iar despre programul Fabricat in Tara lui Andrei, aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile