«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Forumul National ONG va avea loc in perioada 9-10 decembrie 2013

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-11-26

 

 


Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale - CENTRAS alaturi de o serie de organizatii neguvernamentale din Romania, va invita sa luati parte la a XIII-a editie a Forumului National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania, ce va avea loc pe 09-10 decembrie 2013, la Palatul Parlamentului (Sala Nicolae Balcescu, intrarea C1 - Bd. Natiunilor Unite, colt cu Bd. Libertatii).

In contextul in care societatea civila isi face tot mai mult simtita prezenta si forta, pe fondul acutizarii crizei socio-economice si al nemultumirilor acumulate in ultimii ani, organizatiile neguvernamentale romanesti se reunesc pentru a valida strategii de actiune comune.

Editia din acest an isi propune sa puna in dezbatere teme de anvergura pentru sectorul neguvernamental si sa stabileasca un cadru strategic de manifestare a ONG-urilor in contextele politic, economic si social.

Pe agenda de lucru a reuniunii se regasesc atat teme legate de consolidarea si dezvoltarea sectorului neguvernamental in ansamblul sau, cat si teme specifice, referitoare la zonele de competenta ale ONG-urilor romanesti, definite in "Carta Alba a Sectorului ONG din Romania" din 2012.

Mai multe informatii despre forum, procedura de inscriere si agenda puteti consulta la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile