«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Un nou premiu european pentru o intreprindere sociala din Romania - RECICLETA

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-11-28

Proiectul RECICLETA al Asociatiei ViitorPlus a castigat premiul competitiei European Investment Bank - Social Innovation Tournament la categoria proiecte de mediu. La aceasta competitie au participat 224 de proiecte, din 24 de tari.


Asociatia ViitorPlus intentioneaza sa utilizeze acest premiu pentru extinderea proiectului si in centrul Bucurestiului, avand insa nevoie de sustinere din partea companiilor care doresc sa sprijine astfel de proiecte de responsabilitate sociala.

Alte 3 evenimente internationale la care RECICLETA a participat cu succes au fost:

  • Gala Erste Foundation Award for Social Integration, ce premiaza proiectele cu contributii exceptionale la problema integrarii sociale - proiectul ViitorPlus s-a numarat printre finalisti.
  • La United Nations Development Program’s Climbiz (Black Sea Climate & Business Initiative) Challenge, "RECICLETA" s-a regasit printre cele 12 proiecte cu potential ridicat de investitii. De asemenea, prezentarea buna a proiectului a condus la...
  •  ... acordarea unei invitatii la International Business Forum 2013, ce a avut loc in luna octombrie, la Istanbul, Turcia.


In cei 4 ani de activitate, RECICLETA a colectat peste 215 tone de hartie pentru reciclare, ceea ce reprezinta 3.225 de arbori salvati de la taiere, iar 8 persoane cu probleme sociale au fost angajate de-a lungul timpului.

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile