«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Asociatia Mai Bine va invita la deschiderea CUIB

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-12-03
Sambata, 7 decembrie, de la ora 17.00, Asociatia Mai Bine va invita la deschiderea Centrului Urban de Initiative Bune - CUIB, cel mai curajos proiect al asociatiei din primii cinci ani de activitate.

"CUIB este un spatiu pluridimensional in care integram viziunea noastra cu privire la o lume mai buna, guvernata de norme si principii etice solide, sustenabila din punct de vedere ecologic si echitabila din punct de vedere social", declara reprezentantii Mai Bine.

Initiativa unica in Romania, CUIB este prima intreprindere sociala care are ca misiune promovarea teoretica și practica a consumului sustenabil. In cadrul centrului se dezvolta alternative pentru minimizarea impactului negativ asupra naturii și pentru maximizarea impactului pozitiv asupra comunitatii. In plus, CUIB este spatiul in care deopotriva spiritul civic și buna dispoziţie sunt incurajate si incubate.

CUIB isi deschide portile pe strada Gavriil Musicescu nr. 14 si Asociatia Mai Bine va asteapta sa ii fiti alaturi pentru celebrarea inceputului unui nou capitol al asociatiei.

Pentru a participa va rugam sa confirmati prezenta prin e-mail la madalina@maibine.eu sau telefonic la numarul 0752 409 620.

Mai multe detalii si informatii despre CUIB puteti gasi pe pagina de Facebook a centrului sau pe siteul Asociatiei Mai Bine.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile