«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Cum promovam produsele intreprinderilor sociale in preajma sarbatorilor?

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2013-12-04
In Marea Britanie, Reteaua intreprinderilor sociale, Social Enterprise Network, a lansat in aceasta iarna o campanie de promovare a produselor create de intreprinderile sociale, produse ce pot fi oferite cadou cu ocazia sarbatorilor.

Campania presupune ca in fiecare zi sa fie prezentat un nou produs si povestea intreprinderii sociale care il creaza. Puteti afla mai multe detalii despre aceasta campanie si despre produsele si intreprinderile sociale promovate la aceasta pagina

Intreprinderile sociale din Romania, desi cu o vizibilitate mult mai redusa, ofera produse si servicii specifice Sarbatorilor de iarna. In acest sens, site-ul Institutului de Economie Sociala pune la dispozitia intreprinderilor sociale un Catalog Virtual in care sunt promovate o serie de produse potrivite pentru cadourile de Craciun. Dintre acestea, amintim: felicitari de Craciun, ornamente, accesorii si bijuterii, precum si alte diverse decoratiuni.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la adresa de email ies@ies.org.ro.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile