«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

O noua oportunitate de finantare de la 3ie - Initativa Internationala pentru Evaluarea Impactului

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-12-05

 


Ca parte a activitatii sale desfasurate in scopul cresterii eficientei eforturilor de dezvoltare, Initiativa Internationala pentru Evaluarea Impactului, sau 3ie, face un apel pentru propuneri de finantare a evaluarii impactului interventiilor care au avut ca scop cresterea transparentei si responsabilitatii in gestionarea resurselor naturale neregenerabile precum petrol, gaz si minerale.

Obiectivul acestui grant este de a finanta evaluari de impact care vor genera cunostinte si informatii riguroase pentru designul si imbunatatirea unor initiative eficiente de transparenta si responsabilitate in gestionarea resurselor naturale.

Prin acest apel vor fi finantate pana la 2 propuneri de evaluare de impact. Entitatile eligibile pentru a depune proiecte sunt institutii de cercetare sau consortii, iar interventiile trebuie sa includa activ sau sa fie implementate de organizatii ale societatii civile.

Termenul limita de aplicare este 18 Decembrie 2013, 23:59 GMT.

Mai multe detalii despre acest grant si modalitatea de aplicare gasiti la acest link.

Puteti consulta la acest link ghidul de finantare complet.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile