«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Atelierul de Panza deschide magazin in Bucuresti - Casa Panzarului !

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-12-06Atelierul de Panza este o afacere sociala pornita de catre asociatia ViitorPlus in 2009. Un atelier social care realizeaza produse din bumbac tesut local, neinalbit, nevopsit si netratat. Prin aceasta afacere sociala se creaza locuri de munca pentru persoane cu handicap, se lupta impotriva pungilor de plastic si se promoveaza un consum responsabil.

Acum inainte de sarbatori, Atelierul isi deschide un nou magazin in centrul Bucurestiului. Magazinul se numeste Casa Panzarului si se deschide pe 10 decembrie la ora 15:00 cu un eveniment la care ii invita pe toti cautatorii de cadouri deosebite.

In programul de marti, 10 decembrie, la Casa Panzarului veti avea parte de:

- colectie colorata de produse noi unicat: sacose si genti unicat, semne de carte, saculeti pentru cadouri si altele asemenea
- atelier ludic de pictura pe panza
- ateliere demonstrative de cusut sacose aparte
- participarea gratuita in cadrul campaniei noastre "Fii Panzar" - sesiune foto cu sacosa preferata in cadrul campaniei “Fii Panzar”
- o tombola cu premiu surpriza mare
- o invitatie de participare la crearea designului de sacose

Tot acolo gasiti ceai cald, plus un semn de carte suvenir pentru primii 30 de vizitatori.

Casa Panzarului e usor de gasit pe Str Sarmisegetuza nr. 4, la Universitate iar programul de marti este de la 15:00 la 20:00.

Nu uita sa mergi in vizita!

Casa Panzarului - Atelierul de Panza 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile