«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Peste 70.000 de euro pentru dezvoltarea de parteneriate cu tarile donatoare

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-12-11
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza al doilea Apel pentru cereri de finantare din cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale. Prin intermediul acestuia, organizatiile neguvernamentale din Romania sunt sprijinite in cautarea de parteneri din statele donatoare (Norvegia, Islanda si Liechtenstein), dezvoltarea de parteneriate sustenabile si pregatirea viitoarelor aplicatii de proiecte depuse in cadrul Fondului ONG.

Pachetul de documente ce contine Ghidul Solicitantilor si anexele acestuia este disponibil aici

Solicitanti eligibili in cadrul prezentului apel sunt organizatii neguvernamentale si nonprofit, infiintate legal si cu sediul in Romania, organizate si conduse conform legislatiei romanesti in vigoare cu privire la organizatiile neguvernamentale, respectiv asociatii, fundatii si federatii, constituite conform prevederilor OG nr.26/2000 sau Legii nr. 21/1924 privind asociatiile si fundatiile, cu modificarile si completarile ulterioare.

Alocarea financiara: 71.958,23 de euro.

Valoarea maxima a grantului: 3.000 de euro, cu o limita maxima de 1.500 de euro per participant per calatorie.

Termenul limita pentru depunere: 20 februarie 2014. Dupa acest termen toate cererile de finantare vor intra in procesul de evaluare si selectie.

Pentru a sprijini identificarea partenerilor potriviti, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societatii Civile colaboreaza cu Norwegian Helsinki Committee si Icelandic Human Rights Centre.

O bază de date comprehensiva a organizatiiilor din statele donatoare este disponibila la acest link.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare:
Vlad Dumitrescu, Senior Grant Officer
Tel: 0040 21 310 01 81
Fax: 0040 21 310 01 80
E-mail: bilateral@fdsc.ro

Mai multe informatii despre Fondul ONG si prezentul apel sunt disponibile la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile