«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

United Way: finantari de pana la 75.000 de lei pentru proiecte ONG desfasurate in 2015

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-01-15

Fundatia United Way Romania invita organizatiile neguvernamentale sa completeze scrisori de intentie pentru finantarea unor proiecte din domeniile educatiei, sanatatii sau integrarii socio-profesionale a persoanelor dezavantajate.


Proiectele propuse trebuie sa se desfasoare in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timisoara, pe o perioada de minimum 9 si maximum 12 luni, in decursul anului 2015.

Fundatia va acorda cel mult 75.000 de lei pentru proiecte implementate in Bucuresti si cel mult 40.000 de lei pentru cele din Cluj-Napoca sau Timisoara.

Pot aplica ONG-uri care au cel putin un an de activitate si un buget anual de minimum 20.000 de lei. In plus, daca acestea propun servicii pentru care au nevoie de acreditare, trebuie sa demonstreze ca au obtinut respectiva acreditare sau ca urmeaza sa o obtina.

In prima etapa, organizatiile vor completa scrisori de intentie, pe baza unui formular disponibil pe site-ul fundatiei. Un ONG poate inscrie in competitie un singur proiect, iar data limita pentru inscrieri este 21 ianuarie 2014.

Mai multe detalii sunt disponibile la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile