«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Sesiune de informare si dezbatere "Perspectivele economiei sociale in Romania. Provocari si oportunitati"

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2014-01-22
Pactul Regional Nord-Vest Pentru Ocupare si Incluziune Sociala organizeaza in data de 30.01.2014 sesiunea de informare si dezbatere "Perspectivele economiei sociale in Romania. Provocari si oportunitati". Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, in Sala Mare de Conferinte a Hotelului Victoria (Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 54-56), de la ora 11:00.

Obiectivele evenimentului:

  1. Cresterea nivelului de informare a actorilor sociali cu privire la proiectul de lege privind economia sociala si consecintele adoptarii acesteia
  2. Conturarea unor propuneri de imbunatatire/completare a proiectului de lege privind economia sociala
  3. Incurajarea si dinamizarea initiativelor locale si a parteneriatelor ca solutie de succes in promovarea economiei sociale
  4. Corelarea eforturilor si intarirea capacitatii de dezvoltare a economiei sociale pentru organzatiile interesate din Transilvania de Nord.

Sesiunea de informare si dezbatere este gratuita, persoanele interesate se pot inscrie prin fax la numarul 0264-413.019 sau prin e-mail la levente@ifes.ro, pana la data de 29.01.2014, ora 10:00 AM, completand formularul de inscriere disponibil la acest link.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile