«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Sustine modificarile propuse pentru proiectul de Lege a Economiei Sociale

Postata in: Stiri IES
Data: 2014-02-11Dupa cum mentionam si in articolul Impreuna pentru o Lege favorabila Economiei Sociale!, Institutul de Economie Sociala, impreuna cu partenerii sai, au propus un set de modificari pentru proiectul de Lege a Economiei Sociale care se afla, incepand din aceasta saptamana, pe agenda comisiilor de specialitate din Senat.

In acest sens, IES va invita sa va alaturati campaniei de promovare a modificarilor la proiectul de Lege a Economiei Sociale prin transmiterea unei scrisori de sustinere a acestora la adresa de email  adrian.secal@fdsc.ro, pana in data de 14 februarie 2014. Aceste scrisori vor fi transmise parlamentarilor din comisiile de specialitate din ambele camere ale Parlamentului.

De asemenea, va invitam sa promovati modificarile proiectului legislativ si prin transmiterea acestora catre deputatii si senatorii din circumscriptia in care activitati.

Pentru mai multe informatii puteti lua legatura atat cu Ancuta Vamesu, coordonator Economie Sociala, emailancuta.vamesu@fdsc.ro, cat si cu Adrian Secal, coordonator IES, email adrian.secal@fdsc.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile