«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Senatorii amana dezbaterile pentru a studia amendamentele propuse de noua Coalitie a Economiei Sociale

Postata in: Noutati legislative
Data: 2014-02-11Reprezentantii IES si RISE au participat astazi, 11 februarie 2014, la lucrarile comisiilor de specialitate din Senat unde au sustinut propunerile de modificare a proiectului de Lege a Economiei Sociale.

La sedintele comisiilor, in afara de reprezentantii IES si RISE a participat si dna. director Elena Dobre, din partea Ministerului Muncii, care a prezentat proiectul de lege asa cum este acesta propus de Guvern.

In urma sedintelor de azi, 11 februarie 2014, din Senat, atat Comisia pentru munca, familie si protectie sociala, cat si Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului au cerut amanarea avizului privind acest proiect pentru a putea parcurge toate amendamentele propuse de catre IES si organizatiele  Reteaua Intreprinderilor Sociale de Insertie - RISE RomaniaFundatia Alaturi de Voi si UNCARS (Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor) si sustinute pana acum de peste 25 de organizatii si federatii.

Reiteram, astfel, invitatia de a va alatura demersului initiat de IES pentru sprijinirea modificarilor propuse proiectului legislativ, atat prin transmiterea unei scrisori de sustinere a organizatiei dvs. la adresa de email adrian.secal@fdsc.ro pana la data de 14 februarie 2014, cat si prin transmiterea acestei scrisori si a amendamentelor propuse parlamentarilor din circumscriptia in care activati.

Mai multe detalii privind modificarile propuse puteti gasi in articolul Impreuna pentru o Lege favorabila Economiei Sociale!

(sursa foto: aici)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile