«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

3 zile pentru inscrierea aplicatiilor pentru Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2014-02-21

 

 

Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania organizeaza marti, 18 martie 2014, GALA NATIONALA A EXCELENTEI IN ASISTENTA SOCIALA. Acest eveniment are loc in contextul Zilei Modiale a Asistentului Social.

Evenimentul Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala 2014 este un proiect initiat de catre Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, cu ocazia sarbatoriri a 20 de ani de la prima promotie de asistenti sociali si a 10 ani de la reglementarea profesiei de asistent social in Romania.

Gala Nationala are ca obiectiv celebrarea profesiei de asistent social, promovarea si recunoasterea meritelor asistentilor sociali din Romania si premierea progreselor realizate in cele doua decenii de la reconstruirea sistemului de asistenţa sociala.

Evenimentul va avea loc in data de 18 martie 2014, Ziua Mondiala a Asistentului Social, la Teatrul Nottara din Bucuresti.

CNASR invita organzatiile care activeaza in servicii de incluziune sociala prin activitati de economie sociala sa promoveze asistentii sociali care au activat si au obtinut performata in 2013. Aplicatiile pentru premiere se fac pana in data de 24  februarie 2014. Formularul de inscriere si informatii despre Gala gasiti la aceasta pagina gala.cnasr.ro

Printre premiile care vor fi oferite la sectiunea: "Categoria Asistenţi Sociali ai Anului 2013" va exista un premiu pentru Asistentul Social care a a obtinut rezultate remarcabile privind incluziunea sociala prin dezvoltarea de activitati, proiecte sau programe de ECONOMIE SOCIALA.

Pentru detalii suplimentare accesati pagina pe www.cnasr.ro sectiunea GALA NATIONALA A EXCELENTEI IN ASISTENTA SOCIALA.

(Sursa cnasr.ro)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile