«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Cooperativele, beneficiari ai masurilor Programului National de Dezvoltare Rrurala pentru perioada 2014-2020

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-02-27


 

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a publicat versiunea consultativa a primelor fise pentru masurile de finantare a investitiilor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020.

Este vorba despre masurile:
Investiţii in active fizice 
Dezvoltarea exploataţiilor si a intreprinderilor 
Servicii de baza si reînnoirea satelor in zonele rurale 
Dezvoltare locala LEADER 

Submasura 4.2. Sprijin pentru investitii in procesarea si marketing-ul produselor agricole  

In cadrul acestei submasuri, beneficiarii vor fi, pe langa intreprinderi si grupuri de producatori, si cooperativele, aceasta fiind si una din propunerile IES in grupurile de lucru ale MADR. Ramane de vazut cum se va acorda prioritate acestor forme asociative. 

MADR a demarat astfel si procesul de consultare publica punand la dispozitia tuturor celor interesati o adresa de e-mail, viitorulpndr@madr.ro, unde sunt asteptate opinii, sugestii si comentarii privind continutul acestor fise.

Incepand cu saptamana viitoare, MADR va incepe consultarile in cadrul unor grupuri de lucru cu toti actorii implicati in dezvoltarea viitorului Program National de Dezvoltare Rurala.

(Sursa: MADR citat de finantare.ro, sursa foto aici)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile