«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Fundatia Soros lanseaza: Serendino - Unde dai si unde crapa!

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-03-17
Fundatia Soros Romania lanseaza Competitia de idei pentru inovare sociala "Serendino - unde dai si unde crapa!", o competitie ce sustine inovatia in domeniul antrepenoriatului social.

Cui se adreseaza?

Concursul se adreseaza tuturor celor care au idei bune si doresc sa le vada puse in practica, celor creativi si inovatori care vor sa ajute comunitatile defavorizate. Nu conteaza daca ai absolvit sau nu, daca esti student sau pensionar.

Cum poti participa?

Etapa I consta in inscrierea proiectului in concurs pana in data de 15 aprilie 2014, orele 17:00, utilizand formularul pe care il veti gasi pe site-ul programului, la acest linkEchipa de evaluatori va selecta cele mai bune proiecte pana la data de 15 mai 2014.

In etapa a II-a, o echipa de experti se va intalni cu cei care s-au calificat, se vor face vizite la fata locului pentru a evalua ideile, inventiile sau inovatiile propuse, precum si potentialul de transformare a acestora in afaceri cu scop social. 

 In urma evaluarii finale se vor acorda 20 de premii, iar cele mai bune 10 idei, inventii sau inovatii vor fi finantate cu un buget maxim de 10.000 dolari SUA fiecare, cu scopul de a fi puse in practica.  Valoarea totala a premiilor si finantarilor este de 120.000 dolari SUA, in cadrul programului "SEn - The Social Enterprise".

Mai multe detalii despre programul Serendino si despre competitie gasiti la acest link

Sursa foto: aici 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile