«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

"Push the button, change the world!" - Social Impact Award 2014

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2014-03-17

 

 

Impact Hub Bucuresti si Fundatia ERSTE lanseaza editia din 2014 a Social Impact Award, competitia de antreprenoriat social pentru studentii din Romania. Initiativa se desfasoara anul acesta in 8 tari europene, Austria, Cehia, Croatia, Elvetia, Grecia, Romania, Rusia si Slovacia.

Competitia ofera tuturor studentilor oportunitatea de a participa la seminarii de informare si instruire in domeniul antrepenoriatului social. Seminariile vor avea loc la Impact Hub Bucuresti, participarea fiind gratuita pentru studenti, pe baza inscrierii online.

Studentii, organizati in echipe de maximum 5 persoane, isi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere sociala, atata timp cat ea este relevanta pentru comunitatea in care se doreste implementarea sa.

Data limita pentru inscrieri este 15 aprilie 2014.

Castigatorii din Romania vor primi patru premii, dintre care trei acordate de catre juriul de specialitate in valoare de 5000 RON fiecare, si unul de popularitate in valoare de 3000 RON. In afara premiilor in bani, reprezentantii proiectelor castigatoare vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri internationale si vor beneficia de abonamente la Impact Hub Bucuresti, in perioada iunie – august 2014.

Informatii detaliate despre inscriere, programul atelierelor tematice precum si criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe website-ul competitiei, aici.

Sursa stire: aici.
Sursa foto: aici

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile