«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

You(th) redefine culture - Laboratorul Societal

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2014-03-18

 

 


Centrul de voluntariat Cluj-Napoca redefineste cultura voluntariatului international in comunitatea clujeana. Impreuna cu 4 voluntari europeni, CVCN a aplicat principiile responsabilitatii sociale in cadrul Laboratorului Societal in 19 lectii de educatie multiculturala, 36 de ateliere de reciclare creativa, 52 de workshopuri artistice si o campanie europeana de sensibilizare cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

CNVC a venit in sprijinul a 494 de copii din Cluj-Napoca oferindu-le sansa sa invete non-formal alaturi de tineri din Islanda, Germania, Cehia si Letonia. "You(th) Redefine Culture" a beneficiat de sprijinul programului Tineret in actiune - Serviciul European de Voluntariat si s-a finalizat in mai 2013.

Scopul proiectului a fost implementarea unui program de educatie interculturala si educatie ecologica, cu impact socio-educativ asupra copiilor.

Mai multe informatii despre proiectul "You(th) redefine culture!" pot fi accesate aici.

 


 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile