«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

EUROSFAT 2014

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2014-03-31

 

Luni, 7 aprilie, va avea loc Editia a doua a EUROSFAT, forumul anual dedicat dezbaterilor pe teme europene. Forumul va avea loc la Palatul Parlamentului, in Bucuresti si va fi intitulata "Europa, incotro?". Scopul evenimentului este de a reuni societatea civila, politicieni, mediul de afaceri si cetateni, pentru a contura pozitiile dar si asteptarile pe care acestia le au fata de Uniunea Europeana.

EUROSFAT 2014 va consta din doua reuniuni plenare și sase ateliere. Reuniunea plenara de deschidere va avea ca tema centrala alegerile europene si modalitatile de ameliorare a procesului electoral, in timp ce a reuniunea plenara de inchidere va constitui o dezbatere intre lideri ai partidelor politice europene care vor discuta despre viziunea acestora despre viitorul UE in contextul alegerilor europene si al alegerii unui nou Președinte al Comisiei Europene.

EUROSFAT 2014 este organizat de Europuls si Centrul Român de Politici Europene sub inaltul patronaj al Parlamentului European, Presedintiei elene a Consiliului UE si a Camerei Deputatilor iar printre partenerii forumului se numara Fundatia Friedrich Ebert, Ambasadele Olandei, Greciei, Germaniei, Austriei si Irlandei la Bucuresti, Fundatia Konrad Adenauer-Programul Statul de Drept Europa de Sud Est, Institutul Aspen România, Centrul de Resurse pentru Participare Publica, Institutul Qvorum, RFI România, Money Channel, Adevarul, Contributors.ro, Dilema Veche, ASSP-UB.

Pentru inscrieri, consultati aceasta pagina.

Programul EUROSFAT 2014 poate fi consultat la aceasta pagina. 

Anul trecut, peste 600 de participanţi, printre care s-au numarat politicieni romani şi europeni, functionari, cetateni, reprezentanti ai ONG-urilor şi think-tank-urilor au discutat in cadrul a zece dezbateri asupra a unor teme de interes pentru Romania si Uniunea Europeana.

sursa foto: aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile