«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

ECONOMIA SOCIALA DIN NOU PE AGENDA UNIUNII EUROPENE - Participa la consultarea publica lansata de Presedintia Italiana a Uniunii Europene

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2014-08-11
Economia sociala este una din prioritatile Presedintiei italiane a Uniunii Europene. Pentru a defini agenda europeana in domeniu, mai ales ca ne aflam la inceput de mandat al unei noi Comisii, Italia a lansat o consultare publica privind Economia Sociala in Europa.

Toti cei preocupati de viitorul economiei sociale in Uniunea Europeana si care doresc sa contribuie la definirea agendei Uniunii Europene pentru acest domeniu pentru perioada 2014-2020 pot participa la consultarea publica trimitand opiniile, ideile si sugestiile lor la socialeconomnyrome2014@lavoro.gov.it pana la data de 15 Septembrie 2014.

Ma multe detalii despre consultarea publica sunt disponibile la acest link

Rezultatele consultarii publice vor fi punctul de pornire al discutiilor care vor avea loc in cadrul Conferintei Internationale "UNLOCKING THE POTENTIAL OF THE SOCIAL ECONOMY FOR EU GROWTH" care va avea loc la Roma in 17-18 noiembrie 2014. 

Cei care doresc sa participe ca speakeri la conferinta se pot inscrie trimitand formularul disponibil la acest linkcompletat, la adresa de email socialeconomnyrome2014@lavoro.gov.it pana la 15 Septembrie 2014 ora 17:00.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile