«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Evenimente sector (Ro)

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
Data: 2016-05-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Federatia Nationala PRO AGRO au organizat o reuniune a reprezentantilor cooperativelor agricole din Romania la un eveniment de mutiplicare si dezbatere dedicat cooperativelor din mediul rural.
Data: 2016-05-17 postata in: Evenimente sector (Ro)
SHARE Cafe si Editura Hecate, structuri de economie sociala, organizeaza Targul de Economie Sociala in perioada 21-22 mai 2016, in spatiul comun din str. Olari 8, sector 2, Bucuresti.
Data: 2016-05-13 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Federatia Nationala PRO AGRO au placerea sa va invite la un eveniment de mutiplicare si dezbatere dedicat cooperativelor din mediul rural. Evenimentul este organizat in colaborare cu partenerii nostri de la Federatia Cooperativelor din Trentino - Italia in cadrul proiectului New Crops- Antreprenoriat social pentru crearea de noi oportunitati pentru persoanele excluse social din zonele rurale.
Data: 2016-05-09 postata in: Evenimente sector (Ro)
Facultatea De Sociologie si Asistenta Sociala - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca va invita in Cluj-Napoca in perioada 23-27 Mai 2016 la "Zilele Clujene ale Economiei Sociale", din convingerea ca economia sociala reprezinta o abordare moderna a protectiei sociale si o solutie eficienta pentru dezvoltarea comunitara.
Data: 2016-04-26 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala (FDSC) si Eurom Consultancy and Studies SRL, firma de consultanta cu expertiza in domeniul microfinantarii, a organizat luni, 25 Aprilie 2015, de la ora 14:00 la sediul IES (FDSC) dezbaterea studiului de evaluare a necesarului de resurse financiare pentru investitii si dezvoltare a intreprinderilor sociale din Romania.
Data: 2016-04-20 postata in: Evenimente sector (Ro)
Joi, 21 aprilie, la ora 20:00 Ministrul Violeta Alexandru va invita la dialog on-line. Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza o serie de sesiuni online sub numele "De Vorba cu Ministrul tău".
Data: 2016-04-20 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala (FDSC) a fost prezent in data de 18 Aprilie 2016 la dezbaterea organizata de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, secretar de stat Mihai Lisetchi si Institutul National de Statistica, pe tema colectarii de date statistice privind cel de-al treilea sector.
Data: 2016-04-12 postata in: Evenimente sector (Ro)
Aiudul a gazduit in perioada 2-8 aprilie cursul international de formare pentru lucratori de tineret "Social Economy Lab - revitalizing small towns and villages" ("Laboratorul de Economie Sociala - revitalizam orasele mici si satele"). Proiectul implementat de Societatea pentru Consum Responsabil intruneste 23 de participanti din Albania, Bulgaria, Grecia, Italia, Lituania, Macedonia, Romania, Spania si Turcia, si are ca scop imbunatatirea competentelor lucratorilor de tineret in educatia antreprenoriala a tinerilor si in abordarea antreprenoriatului social in cadrul activitatilor lor comunitare ca o solutie alternativa la problemele sociale, de mediu si economice ale oraselor mici si satelor.
Data: 2016-04-04 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia de Dezvoltare Locala "Speranta" va inaugura vineri, 8 Aprilie 2016, incepand cu ora 14:00, facilitatile de productie realizate prin proiectul "Economia sociala - un model de dezvoltare durabila" - proiect finantat din granturi norvegiene prin Programul Inovare Verde in Industria din Romania.
Data: 2016-03-21 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor "OMENIA" Bucuresti, alaturi de partenerii sai, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii si Opportunity Associates Romania, organizeaza, miercuri, 23 martie 2016, consultarea publica cu tema "Serviciile sociale si importanta lor in asigurarea calitatii vietii persoanelor varstnice". Evenimentul va avea loc la sediul Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii din cadrul Academiei Romane, din Strada 13 Septembrie nr.13 (intrarea dinspre Palatul Parlamentului - Senat), sala 2374, etaj 2, incepand cu orele 9:30.
Data: 2016-01-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
MamaPan te asteapta sambata, 30 ianuarie, de la ora 10.00 la Ziua Portilor Deschise MamaPan, ca sa vezi, sa pipai, sa gusti paine cu maia si sa-i deprinzi mestesugul.
Data: 2016-01-18 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Romano ButiQ alaturi de partenerii Fundatia Toflea si Consiliul Local Brahasesti, s-au bucurat ieri de prezenta interpretului de muzica pop Alex Velea la Caminul Cultural din Brahasesti, in cadrul unui eveniment de tip Living Library.
Data: 2015-12-09 postata in: Evenimente sector (Ro)
Vineri, 11 decembrie 2015, Asociatia ASURA in calitate de lider de parteneriat in proiectul "Economia sociala - stimulent al dezvoltarii economice in regiunile Bucuresti - Ilfov, Centru, Nord Vest si Sud Muntenia", organizeaza la Bucuresti Conferinta Nationala "Antreprenoriat social - element cheie in dezvoltarea comunitatilor locale".
Data: 2015-12-09 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania) organizeaza primul atelier de lucru, in data de 15 decembrie 2015, cu tema "Este pregatita organizatia voastra pentru antreprenoriat social? Poate deveni o organizatie antreprenoriala?",.
Data: 2015-12-08 postata in: Evenimente sector (Ro)
Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria (CADI - Eleutheria) va invita la Conferinta "Bariere institutionale si educationale la intrarea tinerilor pe piata muncii", care va avea loc joi, 10 decembrie 2015, la Hotelul Minerva, Sala Hila, intre orele 13:30 si 17:00.
Data: 2015-12-02 postata in: Evenimente sector (Ro)
Vineri, 4 decembrie 2015, in cadrul Conferintei Made in Rural - Oportunitati de ocupare si antreprenoriat pentru spatiul rural, World Vision Romania va invita sa analizati aceste rezultate si sa initiem o dezbatere privind imbunatatirea masurilor de ocupare si de sprijinire a initiativelor antreprenoriale pentru spatiul rural, cu accent pe sustinerea si dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
Data: 2015-11-26 postata in: Evenimente sector (Ro)
Cea de-a cincea editie a Conferintei Nationale de Economie Sociala, organizata de Institutul de Economie Sociala, din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), alaturi de Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc, a avut loc la Bucuresti.
Data: 2015-11-20 postata in: Evenimente sector (Ro)
Este momentul unei dezbateri aplicate privind situatia actuala, provocarile si oportunitatile vizand evolutia acestui sector in Romania. De ce? Au trecut 5 ani de la prima dezbatere privind reglementarea economiei sociale si a antreprenoriatului social si de la primul apel de finantare POSDRU pentru acest sector.
Data: 2015-10-14 postata in: Evenimente sector (Ro)
In perioada 15-29 octombrie 2015 Fundatia "Pentru Voi" va organiza un curs de initiere in comunicare pentru cele 4 femei din grupuri dezavantajate angajate in cadrul unitatii protejate "Pentru Voi" Advertising, structura de economie sociala infiintata in cadrul proiectului "Diferiti, dar profesionisti valorosi", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni!".
Data: 2015-10-14 postata in: Evenimente sector (Ro)
13 ani de existenta pentru RuralNet - reteaua pentru dezvoltare comunitara, peste 130 de participanti si 7 premii acordate - astfel a debutat Gala initiativelor locale - Oamenii cresc satul, in Salonul Voievodal din Hanul lui Manuc.
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile