«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Evenimente sector (Ro)

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
Data: 2013-12-18 postata in: Evenimente sector (Ro)
Daca in 2012 ati aflat cine au fost "Personajele care au schimbat filmul" participarii publice din Romania, la urmatoarea editie veti vedea "O gala despre participare publica fara corset."
Data: 2013-12-18 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Salvati Dunarea si Delta organizeaza astazi 18 Decembrie 2013 la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti, Conferinta Nationala "Economia Sociala - o solutie pentru mediul inconjurator" in cadrul careia se va lansa si Reteaua Eco-Social, o platforma antreprenoriala formata din patru intreprinderi sociale infiintate in patru regiuni ale tarii.
Data: 2013-12-13 postata in: Evenimente sector (Ro)
Lista proiectelor care urmeaza a fi premiate cu un total de 500 de calculatoare reconditionate, in cea de-a doua editie Assoclic a anului 2013 a fost publicata ieri de Ateliere Fara Frontiere. Msiunea juriului care s-a reunit pe 11 decembrie la sediul Romanian-American Foundation din Bucuresti a fost una extrem de dificila, selectand nu mai putin de 119 proiecte, dintre cele 170 de candidaturi eligibile.
Data: 2013-12-12 postata in: Evenimente sector (Ro)
Joi, 5 decembrie, a avut loc Gala "Actionam Responsabil!", eveniment cu rolul de a marca incheierea finantarii europene si lansarea programului de continuare a proiectului pe perioada 2013-2016.
Data: 2013-12-06 postata in: Evenimente sector (Ro)
Peste 15 reprezentanti de la noua organizatii din domeniul incluziunii sociale au participat joi, 5 decembrie, la targul de economie sociala organizat de Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) cu ocazia Sfantului Nicolae, la sediul Organizatiei Natiunilor Unite din Romania.
Data: 2013-12-03 postata in: Evenimente sector (Ro)
Sambata, 7 decembrie, de la ora 17.00, Asociatia Mai Bine va invita la deschiderea Centrului Urban de Initiative Bune - CUIB, cel mai curajos proiect al asociatiei din primii cinci ani de activitate.
Data: 2013-11-26 postata in: Evenimente sector (Ro)
Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale - CENTRAS alaturi de o serie de organizatii neguvernamentale din Romania, va invita sa luati parte la a XIII-a editie a Forumului National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania, ce va avea loc pe 09-10 decembrie 2013, la Palatul Parlamentului (Sala Nicolae Balcescu, intrarea C1 - Bd. Natiunilor Unite, colt cu Bd. Libertatii).
Data: 2013-10-14 postata in: Evenimente sector (Ro)
Intre 18 si 20 octombrie, strada Sabinelor din cartierul Rahova devine o platforma culturala si o retea civica prin care bucurestenii vor intalni una dintre cele mai intense si vulnerabile comunitati ale orasului. Dupa modelul Street Delivery (str. Arthur Verona) si Train Delivery (Gara de Nord), sunt implicati in RAHOVA DELIVERY artisti, asociatii creative si factori de decizie in lucrul cu o comunitate vulnerabila, proces prin care acestea isi vor adapta dicursurile la nevoile si posibilitatea de implicare a comunitatii din Rahova-Uranus.
Data: 2013-09-30 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia Chance For Life va invita sa participati la Targul de Economie Sociala ce va avea loc la Bucuresti in data de 17 octombrie la Rin Grand Hotel.
Data: 2013-09-05 postata in: Evenimente sector (Ro)
Persoanele cu dizabilitati pot sa munceasca? Ar putea acesti oameni sa traiasca la fel ca toti ceilalti cetateni europeni, simtindu-se utili in fiecare zi si bucurandu-se de realizarile lor profesionale? Proiectul "Reteaua de Economie Sociala, o premisa pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii", cofinantat din Fondul Social European, si-a propus sa demonstreze acest lucru.
Data: 2013-08-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
"Tragedia bunurilor comune", de fapt multiplele tragedii, cum ar fi cea a padurilor Romaniei la care suntem martori azi, ar putea oare fi oprite printr-o intelegere mai buna a mecanismelor care declanseaza aceste procese si recursul la metodele de administrare in comun arhaice care au fost redescoperite odata cu restituirea proprietatii, metode care asigurau sustenabilitatea resurselor respective pentru generatiile viitoare? Pot aceste intreprinderi colective declarate parte a tezaurului istoric al Romaniei sa ne ajute sa reinviem odata cu ele si spiritul binelui comun care insufleteste economia sociala?
Data: 2013-06-28 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii (ICCV) si Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti organizeaza astazi Conferinta "Economia sociala si calitatea vietii in Romania", la sediul ICCV din Casa Academiei Romane.
Data: 2013-06-18 postata in: Evenimente sector (Ro)
Ieri a avut loc la Biblioteca Academiei Romane din Bucuresti lansarea cartii "O cronologie a Caselor de Ajutor Reciproc", prima de acest gen publicata in Romania de catre Cristian Florin Bota, director al CAR Teius. Cartea a aparut din credinta autorului in necesitatea acestui tip de organizatii, parte a economiei sociale.
Data: 2013-06-13 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Ateliere fara Frontiere organizeaza luni, 17 iunie, intre orele 09.30 si 12.30 la Institutul Francez, sala Elvira Popescu (Bd. Dacia nr. 77), masa rotunda "Rolul intreprinderilor sociale in dialogul social si cetatenia activa".
Data: 2013-06-06 postata in: Evenimente sector (Ro)
Astazi are loc la Bucuresti evenimentul national "Economia sociala in satele romanesti", organizat de Fundatia Soros. Evenimentul face parte din campania de promovare a rezultatelor proiectului "RURES. Spatiul Rural si Economia Sociala in Romania", implementat in perioada iulie 2010 - iunie 2013 de catre Fundatia Soros, in parteneriat cu Fundatia Pestalozzi si Fundatia Civitas. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!
Data: 2013-06-05 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii si Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti organizeaza Conferinta "Economia sociala si calitatea vietii in Romania", ce urmeaza a se desfasura in data de 28 iunie 2013, in Casa Academiei Romane, din Bucuresti.
Data: 2013-05-30 postata in: Evenimente sector (Ro)
La Biblioteca Academiei Romane, in prezenta unor invitati de marca din tara si din strainatate, va avea loc lasarea cartii "O cronologie a Caselor de Ajutor Reciproc", scrisa de Cristian Florin Bota. Evenimentul va avea loc in data de 17 iunie si va include si o expozitie de documente inedite.
Data: 2013-05-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
Seminarul de la Tirgu Mures este componenta-cheie a proiectului POSDRU/69/6.1/S/34922 "Economia sociala ca solutie a dezvoltarii comunitatilor Roma din Romania", fiind al patrulea dintr-o serie de sase seminarii organizate in cinci regiuni de dezvoltare ale Romaniei. Primele trei seminarii au avut loc la Cluj, Calarasi si Bacau. Ultimele doua seminarii vor avea loc la Drobeta Turnu Severin (iulie 2013) si Oradea (septembrie 2013).
Data: 2013-05-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana - C.R.E.D. a organizat la Bucuresti in perioada 21-24 mai 2013 conferinta internationala "Economia sociala in practica: Rolul economiei sociale in reintegrarea socio-profesionala a persoanelor defavorizate". Dezbaterile s-au concentrat pe intregrarea in munca a detinutilor.
Data: 2013-05-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia PACT a organizat miercuri, 22 mai 2013, a doua editie a evenimentului Dar din Dar se face. La aceasta a doua editie, desfasurata la The Hub Bucharest, s-au strans datorita celor 70 de prieteni, sustinatori si parteneri, 10000 RON, bani care merg catre o noua initiativa de antreprenoriat social in cadrul viitorului apel de proiecte PACT pentru COMUNITATE.
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile