«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Anul International al Cooperativelor

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1 
Stiri pe pagina
Data: 2012-04-04 postata in: Anul International al Cooperativelor
Institutul de Economie Sociala isi propune ca in 2012 sa promoveze entitatile de economie sociala din Romania printr-o serie de evenimente si activitati online si offline. Astfel, luna aprilie va fi dedicata cooperativelor.
Data: 2012-03-15 postata in: Anul International al Cooperativelor
In contextul Anului International al Cooperativelor, Parlamentul European a adoptat acum doua zile un raport privind consolidarea cooperativelor europene si sustinerea unei economii sociale si de solidaritate mai largi.
Data: 2012-02-01 postata in: Anul International al Cooperativelor
Summitul International al Cooperativelor din 2012, din Quebec, ofera, pentru 230 de viitori lideri, oportunitatea unica de a-si impartasi ideile si de a-si exprima opiniile in aspecte privind cooperativele si dezvoltarea sustenabila.
Data: 2012-02-01 postata in: Anul International al Cooperativelor
Pe noul canal YouTube al ICA pot fi gasite video-uri despre toate aspectele miscarii co-operative, de la cuvintele inspirationale ale Damei Pauline Green pana la personalitati globale al lumii media vorbind despre beneficiile cooperativelor.
Data: 2012-01-16 postata in: Anul International al Cooperativelor
In cadrul Anului International al Cooperativelor, intre 9-10 februarie 2012, va avea loc in India, la Bhopal, conferinta Cooperatives For Sustianable Economic and Social Change.
Data: 2011-12-15 postata in: Anul International al Cooperativelor
In perioada 15-16 martie 2012 pe Insula San Servolo, Venetia, EURICSE impreuna cu Alianta Internationala a Coopertivelor (ICA), organizeaza Conferinta "Promoting the understanding of cooperatives for a better world". Aceasta Conferinta este organizata in contextul 2012 - Anul International al Cooperativelor si reprezinta un ultim pas in procesul de analiza a sectorului cooperatist care va fi sustinut in perioada urmatoare.
Data: 2011-12-07 postata in: Anul International al Cooperativelor
Cu ocazia Anului International al Cooperativelor, Institutul de Economie Sociala va propune sa aflati mai multe detalii despre miscarea cooperatista, atat la nivel national, cat si international. Si pentru ca un proces de cunoastere presupune mai intai punerea in tema cu domeniul studiat, va propunem sa accesati sectiunea Actori - Cooperative pentru a afla mai multe detalii referitoare la domeniul cooperatiei.
Data: 2011-12-05 postata in: Anul International al Cooperativelor
A fost lansat oficial Anul International al Cooperativelor. IES propune o categorie speciala a stirilor prin care va vom tine la curent cu evenimente desfasurate in cadrul acestui an si va vom oferi diverse informatii si resurse din domeniul cooperatiei.
 1 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile