«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Actualitate in Romania

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2  3  4  5 
Stiri pe pagina
Data: 2012-03-09 postata in: Actualitate in Romania
Dupa cate doua workshopuri pe 5 si 7 martie la Bucuresti si Iasi, seria de workshopuri organizate in cadrul Social Impact Award soseste si in Cluj, incepand cu 9 martie. Astfel, studentii clujeni sunt asteptati la primele doua seminarii ce vor avea loc in Sala "Ioan Muslea" din Biblioteca Central Universitara "Lucian Blaga".
Data: 2012-03-08 postata in: Actualitate in Romania
Principalul obiectiv al editiei din 2011-2012 a Competitiei Intreprinderilor Sociale este acela de a spori capacitatea ONG-urilor din Romania de a dezvolta intreprinderi sociale.
Data: 2012-03-07 postata in: Actualitate in Romania
Ateliere Fara Frontiere continua si in acest an programul ASSOCLIC si isi propune sa doneze 1000 de calculatoare complete prin intermediul a 3 etape de concurs, incepand cu luna martie, pana in decembrie 2012.
Data: 2012-03-07 postata in: Actualitate in Romania
Proiectul Responsabilitate Ecologica in Scoli implementat de Clubului de Turism si Ecologie ECOTUR, se desfasoara in Bucuresti, in perioada 20 februarie - 9 martie 2012.
Data: 2012-03-06 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) lanseaza un nou serviciu gratuit, adresat organizatiilor neguvernamentale. Prin serviciul de clearinghouse, FDSC isi asuma rolul de facilitator pentru organizatiile neguvernamentale, care doresc sa beneficieze de servicii juridice pro bono, oferite de practicieni in drept care dispun de resurse si au disponibilitatea de a le oferi.
Data: 2012-03-06 postata in: Actualitate in Romania
Proiectul de antreprenoriat social pentru rromii din judetul Iasi a fost lansat in ianuarie 2012 si se va desfasura la nivel national in 150 de localitati. Obiectivul principal al proiectului il reprezinta eliminarea excluziunii sociale si ocupationale de pe piata muncii, a persoanelor de etnie rroma.
Data: 2012-03-02 postata in: Actualitate in Romania
Proiectul de antreprenoriat social pentru rromii din judetul Iasi a fost lansat in ianuarie 2012 si se va desfasura la nivel national in 150 de localitati. Obiectivul proiectului il reprezinta eliminarea excluziunii sociale si ocupationale de pe piata muncii, a persoanelor de etnie rroma.
Data: 2012-03-01 postata in: Actualitate in Romania
In data de 02 martie 2012 Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale va gazdui o conferinta in Bucuresti pentru a lansa Anul european al imbatranirii active si a solidaritatii intre generatii.
Data: 2012-02-23 postata in: Actualitate in Romania
Incep inscrierile la competitia Social Impact Award Studentii din Romania sunt invitati sa se inscrie cu idei de antreprenoriat social
Data: 2012-02-21 postata in: Actualitate in Romania
Directia Generala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale din cadrul Comisiei Europene a identificat deficiente la nivelul derularii Programului Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" (POS DRU) si a decis o intrerupere a termenului pentru plata cererilor transmise la Comisie, pentru o perioada maxima de 6 luni.
Data: 2012-02-21 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia Soros Romania si Open Society Foundations lanseaza un apel pentru propuneri de finantare: Sprijin pentru implementarea proiectelor de granturi ale Fondului Social European pentru incluziunea romilor
Data: 2012-02-16 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia PAEM ALBA implementeaza pe o durata de 36 luni, in parteneriat cu Asociatia PAKIV Romania si Techniki Ekpedeftiki Kentro Epagelmatikis Katartisis S.A.(Grecia) proiectul "Romii creeaza intreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj ROMA-RE, in cadrul Fondului Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale"
Data: 2012-02-14 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia Soros Romania angajeaza Expert Coordonator in Economie Sociala in cadrul proiectului "Rures. Spatiul Rural si Economie Sociala in Romania."
Data: 2012-02-14 postata in: Actualitate in Romania
Esti pregatit pentru o provocare globala? Echipa Junior Achievement Romania te poate ajuta sa intri pe lista inovatorilor sociali din Romania!
Data: 2012-02-10 postata in: Actualitate in Romania
Gradul ridicat de constientizare ecologica in ceea ce priveste imprimantele nu se realizeaza doar prin consumul redus de energie, economii la volumul de hartie si reciclarea cartuselor de cerneala si a tonerelor. Pe langa toate acestea, Brother sponsorizeaza un numar important de proiecte ecologice si de protejare a mediului din intreaga lume.
Data: 2012-02-09 postata in: Actualitate in Romania
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) a semnat in data de 8 februarie 2012, protocolul de colaborare cu Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Evenimentul a avut loc in sala de consiliu a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest.
Data: 2012-02-08 postata in: Actualitate in Romania
Modelul Economiei Sociale in Romania lanseaza Revista de Economie Sociala. In cadrul proiectului POSDRU/69/6.1/S/33490 Modelul Economiei Sociale in Romania, Asociatia Alternative Sociale, in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Academia de Studii Economice din Bucuresti, a lansat de curand primul numar al Revistei de Economie Sociala.
Data: 2012-02-07 postata in: Actualitate in Romania
In data de 07 februarie 2012 a avut loc seminarul de lansare a programului de finantare "Global Fund for Decent Work and Tripartite Dialogue" finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, care are ca scop principal promovarea "muncii decente" si imbunatatirea cooperarii tripartide (organizatiile angajatorilor, autoritati publice si sindicate sau organizatii care reprezeinta interesele salariatilor) in vederea sustinerii unei dezvoltari sociale si economice in mod echitabil si sustenabil.
Data: 2012-02-06 postata in: Actualitate in Romania
YouthActionNet ii sprijina pe tinerii antreprenori din domeniul social care, prin proiectele lor, promoveaza schimbarea sociala si creeaza legaturi intre tineri si comunitatile locale. Sunt sustinuti, de asemenea, si antreprenorii care conduc o echipa de tineri, ce promoveaza si protejeaza drepturile copiilor din tara lor.
Data: 2012-02-06 postata in: Actualitate in Romania
Saptamana trecuta a avut loc Romanian Business Leaders Summit, un eveniment la care au participant peste 150 de reprezentanti ai mediului business din Romania. Antreprenoriatul social a fost una dintre temele summit-ului.
 1  2  3  4  5 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile