«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
Data: 2012-05-04 postata in: Stiri IES
In 2011, prin conferirea Trofeului "Black Sea-Danubian Social & Economic Innovator", un numar important de companii, proiecte sau retele inovative in domeniul economic si social, au fost nu numai rasplatite si recunoscute intr-un cadrul international festiv, dar si sprijinite sa-si afirme personalitatea si rezultatele pe o piata al carei grad de competitivitate globala creste necontenit.
Data: 2012-05-03 postata in: Stiri IES
Primii 20 de "studenti" ai Scolii de Antreprenoriat in Economia Sociala incep astazi cursurile, la Predeal, alaturi de trainerii si de echipa IES!
Data: 2012-05-02 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Regionala de Educarea Adultilor Suceava - AREAS va organiza in Suceava Conferinta Internationala "Economia sociala, trend sau realitate", la aniversarea a 25 de ani de activitate neintrerupta a Social Firms Europe CEFEC in domeniul economiei sociale.
Data: 2012-04-30 postata in: Stiri IES
Institutul pentru Cercetarea Calitatii Vietii (ICCV) al Academiei Romane si Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile organizeaza seminarul Cooperativele - actori cheie ai economiei sociale, ce va avea loc in data de 8 mai 2012, incepand cu ora 10:30, in Bucuresti.
Data: 2012-04-27 postata in: Evenimente sector (Ro)
In perioada 23 - 25 mai 2012 , Asociatia COLFASA organizeaza cea de-a doua editie a "Saptamanii - femeia conteaza!", pentru a marca lupta Impotriva mobbing-ului si a discriminarii pe piata muncii. Evenimentele din cadrul "Saptamanii - Femeia conteaza!" abordeaza tematici precum: discriminarea, hartuirea psihologica la locul de munca (mobbing), egalitatea de sanse si de gen.
Data: 2012-04-25 postata in: Actualitate in Romania
Dupa lansarea primei platforme web dedicata informarii publicului larg asupra fenomenului de imbatranire activa si destinata nominalizarii seniorilor activi din Romania, Caritas Romania aduce acest concept si in mediul offline, prin initierea unei dezbateri pe tema "Activ indiferent de varsta! Din respect pentru seniori".
Data: 2012-04-25 postata in: Actualitate in Romania
Proiectul european Viitori cetateni activi: voluntariatul ca exercitiu al democratiei doreste sa motiveze tinerii europeni sa devina cetateni activi. Astfel, timp de o luna tinerii din 5 licee bucurestene au participat la sesiuni de informare despre voluntariat organizate in Romania de Fundatia PACT.
Data: 2012-04-25 postata in: Actualitate in Romania
ResponsabilitateSociala.ro va organiza pe 15 si 16 mai, la World Trade Center Bucuresti, cea de-a doua editie a "European CSR Lessons". Acesta este cel mai important eveniment care aduce in Romania studii de caz din spatiul european, despre modul in care companiile pot rezolva probleme grave ale societatii, ale economiei sau ale mediului inconjurator, prin intermediul practicilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR).
Data: 2012-04-23 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a incheiat, pe 10 aprilie 2012, termenul limita de depunere a aplicatiilor pe Fondul pentru Inovare Civica.
Data: 2012-04-23 postata in: Actualitate in Romania
Petrom a organizat in data de 21 aprilie, cea de-a VIII-a Plantare din Tara lui Andrei in localitatea Roata de Jos din judetul Giurgiu.
Data: 2012-04-20
Pe 25 aprilie 2012, CRED organizeaza o masa rotunda cu titlul "Economie Sociala intre incluziune, responsabilitate corporatista si antreprenoriat social".
Data: 2012-04-19 postata in: Actualitate in Romania
In perioada 20 martie - 10 aprilie Asociatia Studentilor Economisti din Romania a organizat proiectul Changemakers pentru studentii care vor sa aduca o schimbare societatii din care fac parte, sa ia masuri si sa isi puna ideile in practica.
Data: 2012-04-19 postata in: Actualitate in Romania
Programul Green Entrepreneurship, initiativa comuna a Romanian-American Foundation si a Fundatiei pentru Parteneriat, propune un model de dezvoltare durabila a unor zone cu mostenire naturala si culturala semnificativa, care, exploatata responsabil si durabil, poate aduce beneficii importante pe termen lung organizatiilor implementatoare si comunitatilor locale.
Data: 2012-04-19 postata in: Actualitate in Romania
Luna mai aduce in Craiova cursuri gratuite pentru formarea in domeniul Competente Antreprenoriale. Cursurile sunt organizate de K Consulting Management and Coordination in perioadele 10-13 mai si 24-27 mai 2012.
Data: 2012-04-18
Federatia ONPHR, in calitate de beneficiar al proiectului "Reteaua de Economie Sociala - o premisa pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii", va invita sa va inscrieti la cursul "ANTREPRENOR IN ECONOMIA SOCIALA", desfasurat in Bucuresti, in perioada 23-24 aprilie 2012. Acest curs se adreseaza specialistilor implicati in domeniul economiei sociale.
Data: 2012-04-18 postata in: Actualitate in Romania
In 2012, 11 tineri fara adapost, beneficiari ai serviciilor Asociatiei Stea, se pot mandri ca si-au gasit un loc de munca.
Data: 2012-04-17 postata in: Actualitate in Romania
Guvernul a alocat fondurile necesare pentru plata ajutorului de stat care se acorda producatorilor de cartofi, ale caror culturi au fost afectate de organismele de carantina daunatoare culturii cartofului, pentru recolta anului 2010.
Data: 2012-04-13 postata in: Actualitate in Romania
De curand, Primaria Piatra Neamt a infiintat un Centru local de resurse in economia sociala, in cadrul unui proiect care are drept scop incluziunea pe piata muncii a persoanelor ce provin din grupuri vulnerabile. Proiectul a fost finantat din fonduri europene si ale bugetului de stat, astfel de centre-pilot fiind realizate in trei orase ale tarii, Piatra Neamt, Timisoara si Bucuresti.
Data: 2012-04-13 postata in: Actualitate in Romania
Proiectele tinerilor raspund unor nevoi identificate in societatea mureseana si au o componenta solida de antreprenoriat social. Proiectele urmeaza sa fie implementate de catre liceeni in perioada 14 aprilie-3 iunie 2012.
Data: 2012-04-12 postata in: Evenimente sector (Ro)
Departamentul pentru Relatii Interetnice (DRI) din cadrul Guvernului Romaniei, Alianta Civica a Romilor din Romania (ACRR), Fundatia Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutionala (CADI Eleutheria) in colaborare cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare Romania (UNDP) au organizat miercuri, 11 aprilie 2012, la hotel Howard Johnson, sala de conferinte Platinum, forumul "Despre comunitati de romi, antreprenoriat social si economia de piata".
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile