«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
Data: 2019-06-11 postata in: Evenimente sector (Ro)
Pe data de 14 iunie 2019, Social Impact Award realizeaza un eveniment alaturi de reprezentanti din 17 tari si echipa internationala a SIA & Board of Advisors, cu tema "Breaking the Myth of the Hero Entrepreneu". In cadrul acestui eveniment, vor fi anuntate oficial si cele 15 echipe finaliste din Romania, care vor merge mai departe in incubatorul de afaceri sociale, timp de 3 luni.
Data: 2019-05-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
A 7a editie a Conferintei internationale de cercetare a economiei sociale CIRIEC 2019 cu tema "Economia sociala si solidara: Spre un nou sistem economic", va avea loc la Bucuresti, in perioada 6 - 8 iunie 2019, pentru prima data intr-o tara din Europa Centrala si de Est.
Data: 2019-05-16 postata in: Oportunitati de finantare
Tinerii care isi doresc sa schimbe problemele sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 17 mai la Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete.
Data: 2019-03-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
Serviciul de Cooperare al Ambasadei Frantei si Institutul Francez din Romania selecteaza 50 de participanti din intreaga tara pentru a participa la primul Hackathon pe tema tranzitiei catre economia circulara. Evenimentul e organizat in contextul celei de a 9-a editii a Intalnirilor Europene din Transilvania, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 15 si 16 aprilie 2019. Termenul extins de inscriere e 31 martie.
Data: 2019-03-19 postata in: Actualitate in Romania
Vrei sa calci pe urmele antreprenorilor sociali care au schimbat lumea? S-a lansat cea de-a opta editie a Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Tinerii intre 14 si 30 de ani care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovator sunt asteptati sa aplice in competitie pana pe 17 mai.
Data: 2019-03-07 postata in: Actualitate in Romania
Vrei sa calci pe urmele antreprenorilor sociali care au schimbat lumea? Joi, 28 februarie, s-a lansat cea de-a opta editie a Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Tinerii intre 14 si 30 de ani care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovator sunt asteptati sa aplice pana pe 17 mai.
Data: 2018-12-20 postata in: Evenimente sector (Ro)
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia va organiza la Pitesti, in cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie, un curs de competente antreprenoriale dedicat antreprenorilor sociali. Sesiunile de instruire vor avea loc, la Pitesti, judetul Arges, pentru o grupa de 20 de persoane. Grupul tinta al cursului de competente antreprenoriale in domeniul economiei sociale este reprezentat de antreprenori sociali sau alte persoane interesate de antreprenoriatul social.
Data: 2018-10-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Miercuri, 3 octombrie 2018, a avut loc marea finala a Social Impact Award Romania, competitia care incurajeaza anual tinerii cu idei de afaceri sociale, la nivel international. In urma pitch-urilor celor 9 echipe finaliste, juriul a selectat trei echipe care au castigat premii de peste 5000 de euro si ocazia de a merge la Tbilisi in luna noiembrie, pentru a cunoaste echipele castigatoare din celelalte 22 tari SIA, in cadrul Social Impact Award Summit.
Data: 2018-09-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Reprezentantii intreprinderilor sociale din Romania si persoanele interesate de acest subiect sunt invitate la un seminar dedicat prezentarii si dezbaterii raportului de tara preliminar realizat in cadrul proiectului "Update of the Mapping of Social Enterprises and their Eco-systems in Europe" coordonat de EURICSE si EMES si finantat de Comisia Europeana prin DG Employment, Social Affairs and Inclusion.
Data: 2018-09-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
Social Impact Award da startul Votului Comunitatii: 10 echipe din Incubatorul SIA 2018 sunt parte din etapa de Community Voting unde isi prezinta ideile cu impact pozitiv in comunitatile din care provin. In cadrul Incubatorului de afaceri sociale, echipele lucreaza la transformarea acestor idei in proiecte concrete cu impact pe termen lung.
Data: 2018-06-20 postata in: Oportunitati de finantare
Saptamana aceasta mai puteti aplica la programul NESsT pentru dezvoltarea afacerilor sociale existente din Romania. Prin acest program, NESsT si UniCredit vor sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale existente, care creeaza locuri de munca si / sau oportunitati reale de generare de venituri sau ofera servicii de plasare pe piata muncii pentru grupuri defavorizate.
Data: 2018-05-30 postata in: Oportunitati
Programul activEco 2018 continua! Intre 15-17 iunie, ne dam intalnire la Riscova (Rep. Moldova) in mijlocul naturii, de data aceasta pentru a invata impreuna despre managementul proiectelor sustenabile. Participarea este gratuita, iar costul transportului va fi rambursat.
Data: 2018-05-24 postata in: Oportunitati
Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 27 mai la Social Impact Award pentru a putea castiga premii de 5000 de euro si participarea la SIA International Summit in Georgia Tbilisi si la Red Bull Amaphiko Academy in Africa de Sud. Termenul limita initial a fost prelungit ca sa poata acorda sansa mai multor tineri sa aplice.
Data: 2018-05-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va lansa in data de 24 mai, 2018, ora 18.00, in locatia BHB (fostul Corner Pub, Podu Ros), cel mai nou produs de economie sociala - aplicatia web WISE.travel. Evenimentul va marca si implinirea a 16 de activitate a fundatiei, prin care a adus o schimbare in bine in viata a peste 150.000 de copii si tineri din grupuri defavorizate din Romania.
Data: 2018-05-07 postata in: Oportunitati de finantare
Vrei sa calci pe urmele antreprenorilor care au schimbat lumea? Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 15 mai la Social Impact Award, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Si anul acesta, participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete. Afla mai multe despre Social Impact Award in urmatorul video.
Data: 2018-04-30 postata in: Actualitate in Romania
Platforma de Sprijin RO2019 a societatii civile a lansat joi, 26 aprilie, brief-ul intitulat "Economia sociala in programul presedintiilor Consiliului Uniunii Europene. Perspective pentru Romania la Presedintia Consiliului UE", elaborat de Irina Sinziana Opincaru, cercetator la Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).
Data: 2018-04-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Platforma de Sprijin RO2019 a societatii civile lanseaza brief-ul intitulat "Economia sociala in programul presedintiilor Consiliului Uniunii Europene. Perspective pentru Romania la Presedintia Consiliului UE", elaborat de Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).
Data: 2018-02-27 postata in: Oportunitati de finantare
Marti, 20 februarie, s-a lansat cea de a saptea editie a Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 15 mai. Si anul acesta, participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete
Data: 2018-02-19 postata in: Actualitate in Romania
8 cooperative din Romania infiinteaza Uniunea Nationala a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV). Noua structura a fermierilor a avut saptamana trecuta sedinta de inauguare si operationalizare a organizatiei ce marcheaza un nou model pentru reprezentarea agricultorilor, a problemelor si prioritatilor acestora.
Data: 2018-02-01 postata in: Evenimente sector (Ro)
Marti, 20 februarie 2018, va avea loc evenimentul de lansare a editiei cu numarul 7 a Social Impact Award Romania, o competitie de idei si un program educational ce incurajeaza tinerii romani dornici sa aduca o schimbare in societate prin antreprenoriat social. Tinerii antreprenori, studentii si liceenii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ pot primi contextul de crestere prin care sa invete sa faca acest lucru.
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile