«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
Data: 2018-12-20 postata in: Evenimente sector (Ro)
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia va organiza la Pitesti, in cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie, un curs de competente antreprenoriale dedicat antreprenorilor sociali. Sesiunile de instruire vor avea loc, la Pitesti, judetul Arges, pentru o grupa de 20 de persoane. Grupul tinta al cursului de competente antreprenoriale in domeniul economiei sociale este reprezentat de antreprenori sociali sau alte persoane interesate de antreprenoriatul social.
Data: 2018-10-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Miercuri, 3 octombrie 2018, a avut loc marea finala a Social Impact Award Romania, competitia care incurajeaza anual tinerii cu idei de afaceri sociale, la nivel international. In urma pitch-urilor celor 9 echipe finaliste, juriul a selectat trei echipe care au castigat premii de peste 5000 de euro si ocazia de a merge la Tbilisi in luna noiembrie, pentru a cunoaste echipele castigatoare din celelalte 22 tari SIA, in cadrul Social Impact Award Summit.
Data: 2018-09-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Reprezentantii intreprinderilor sociale din Romania si persoanele interesate de acest subiect sunt invitate la un seminar dedicat prezentarii si dezbaterii raportului de tara preliminar realizat in cadrul proiectului "Update of the Mapping of Social Enterprises and their Eco-systems in Europe" coordonat de EURICSE si EMES si finantat de Comisia Europeana prin DG Employment, Social Affairs and Inclusion.
Data: 2018-09-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
Social Impact Award da startul Votului Comunitatii: 10 echipe din Incubatorul SIA 2018 sunt parte din etapa de Community Voting unde isi prezinta ideile cu impact pozitiv in comunitatile din care provin. In cadrul Incubatorului de afaceri sociale, echipele lucreaza la transformarea acestor idei in proiecte concrete cu impact pe termen lung.
Data: 2018-06-20 postata in: Oportunitati de finantare
Saptamana aceasta mai puteti aplica la programul NESsT pentru dezvoltarea afacerilor sociale existente din Romania. Prin acest program, NESsT si UniCredit vor sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale existente, care creeaza locuri de munca si / sau oportunitati reale de generare de venituri sau ofera servicii de plasare pe piata muncii pentru grupuri defavorizate.
Data: 2018-05-30 postata in: Oportunitati
Programul activEco 2018 continua! Intre 15-17 iunie, ne dam intalnire la Riscova (Rep. Moldova) in mijlocul naturii, de data aceasta pentru a invata impreuna despre managementul proiectelor sustenabile. Participarea este gratuita, iar costul transportului va fi rambursat.