«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Evenimente sector (Ro)

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
Data: 2018-10-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Miercuri, 3 octombrie 2018, a avut loc marea finala a Social Impact Award Romania, competitia care incurajeaza anual tinerii cu idei de afaceri sociale, la nivel international. In urma pitch-urilor celor 9 echipe finaliste, juriul a selectat trei echipe care au castigat premii de peste 5000 de euro si ocazia de a merge la Tbilisi in luna noiembrie, pentru a cunoaste echipele castigatoare din celelalte 22 tari SIA, in cadrul Social Impact Award Summit.
Data: 2018-09-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Reprezentantii intreprinderilor sociale din Romania si persoanele interesate de acest subiect sunt invitate la un seminar dedicat prezentarii si dezbaterii raportului de tara preliminar realizat in cadrul proiectului "Update of the Mapping of Social Enterprises and their Eco-systems in Europe" coordonat de EURICSE si EMES si finantat de Comisia Europeana prin DG Employment, Social Affairs and Inclusion.
Data: 2018-09-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
Social Impact Award da startul Votului Comunitatii: 10 echipe din Incubatorul SIA 2018 sunt parte din etapa de Community Voting unde isi prezinta ideile cu impact pozitiv in comunitatile din care provin. In cadrul Incubatorului de afaceri sociale, echipele lucreaza la transformarea acestor idei in proiecte concrete cu impact pe termen lung.
Data: 2018-05-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va lansa in data de 24 mai, 2018, ora 18.00, in locatia BHB (fostul Corner Pub, Podu Ros), cel mai nou produs de economie sociala - aplicatia web WISE.travel. Evenimentul va marca si implinirea a 16 de activitate a fundatiei, prin care a adus o schimbare in bine in viata a peste 150.000 de copii si tineri din grupuri defavorizate din Romania.
Data: 2018-04-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Platforma de Sprijin RO2019 a societatii civile lanseaza brief-ul intitulat "Economia sociala in programul presedintiilor Consiliului Uniunii Europene. Perspective pentru Romania la Presedintia Consiliului UE", elaborat de Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).
Data: 2018-02-01 postata in: Evenimente sector (Ro)
Marti, 20 februarie 2018, va avea loc evenimentul de lansare a editiei cu numarul 7 a Social Impact Award Romania, o competitie de idei si un program educational ce incurajeaza tinerii romani dornici sa aduca o schimbare in societate prin antreprenoriat social. Tinerii antreprenori, studentii si liceenii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ pot primi contextul de crestere prin care sa invete sa faca acest lucru.
Data: 2017-11-13 postata in: Evenimente sector (Ro)
Avand in vedere fenomenul in crestere al marginalizarii economice a taranilor, cota critica atinsa in migratia rurala, precum si efectele schimbarilor climatice, taranii cauta solutii la cel mai inalt nivel, prin negociere pentru realizarea celui mai puternic instrument international de protectie a drepturilor omului.
Data: 2017-10-09 postata in: Evenimente sector (Ro)
Joi, 5 octombrie 2017, a avut loc marea finala a Social Impact Award Romania, competitia care incurajeaza anual tinerii cu idei de afaceri sociale, la nivel international. In urma pitch-urilor celor 12 echipe finaliste, juriul a selectat trei echipe care au castigat premii in valoare de cate 1500 de euro si ocazia de a merge la Belgrad in luna noiembrie, pentru a cunoaste echipele castigatoare din celelalte 17 tari SIA, in cadrul Social Impact Award Summit.
Data: 2017-09-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
Grupul de Initiativa Civica Bucurestii Noi si Gradinescu va invita duminica, 24 septembrie la Sarbatoarea Comunitatii. Incepem ziua de duminica intr-un spatiu de inspiratie despre pace & iubire, invatam tehnici de comunicare non-violenta, onoram roadele pamantului la pranz si incheiem ziua pe vibratii de chitara si cu o proiectie a filmului "Blocul" de Maria Salaru. Totul se petrece in gradina urbana comunitara #Gradinescu, str. Bucurestii Noi, nr. 50B.
Data: 2017-08-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
In data de 24 august 2017, Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile a organizat la Bucuresti conferinta "Rolul actorilor economiei sociale - cooperative si intreprinderi sociale - in combaterea saraciei in mediul rural din Europa".
Data: 2017-08-11 postata in: Evenimente sector (Ro)
In zilele de 9 si 10 August 2017, Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile a avut placerea sa organizeze la Bucuresti doua evenimente de mutiplicare si dezbatere dedicate finantarii intreprinderilor sociale si cooperativelor din mediul rural, respectiv intreprinderilor sociale verzi.
Data: 2017-08-08 postata in: Evenimente sector (Ro)
Initiativa Repair Cafe Cluj si Asociatia Cercul Social va invita la a 4-a editie a festivalului EcoTraditii pe 11-13 august 2017 in Parcul Feroviarilor! eCo traditii e un festival al darurilor de cartier, initiat in 2016 in Parcul Armatura. Revitalizam impreuna spatii urbane si construim traditii ecologice si comunitare pentru un viitor sustenabil al clujenilor.
Data: 2017-08-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile are placerea sa va invite in data de 24 August 2017, la Bucuresti, la conferinta Rolul actorilor din economia sociala - cooperative si intreprinderi sociale - in combaterea saraciei in mediul rural din Europa. Conferinta va avea loc incepand cu ora 09.00 la Hotel Marshal Garden, (Bulevardul Dorobanti, nr.50, sector 1), sala Panoramic 1.
Data: 2017-07-26 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile are placerea sa va invite la Bucuresti, la doua evenimente de mutiplicare si dezbatere dedicate finantarii intreprinderilor sociale si cooperativelor din mediul rural, respectiv intreprinderilor sociale verzi. Evenimentele sunt organizate in cadrul proiectului New Crops - Noile Recolte - Antreprenoriat social pentru crearea de noi oportunitati pentru persoanele excluse social din zonele rurale, finantat prin programul Erasmus+.
Data: 2017-06-21 postata in: Evenimente sector (Ro)
Duminica, 25 iunie festivalul EcoTraditii ajunge in Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni! Ne dam cu cargo-bicicleta, experimentam modele economice alternative la primul Oser din Gheorgheni, crosetam, reparam biciclete, haine si obiecte electrice. Facem bratari din nasturi si ne pictam pe fata. Vindem carti pe fapte bune. Revitalizam impreuna acest spatiu urban si construim traditii ecologice si comunitare pentru un viitor sustenabil al clujenilor.
Data: 2017-05-15 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia "Acces pentru Toti" are placerea de a va invita la ultimul eveniment pe care il organizeaza in cadrul proiectului SEED (Social Entrepreneurship in a European Dimension), finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.
Data: 2017-05-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Pe 13-14 Mai construim impreuna traditii ecologice si comunitare pentru un viitor sustenabil al Clujului. Prima editie eCo traditii 2017 debuteaza in Manastur, in spatiul La Terenuri. eCo traditii e un festival al darurilor de cartier, initiat in 2016 in Parcul Armatura.
Data: 2017-04-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza studiul "Romania 2017. Sectorul neguvernamental - profil, tendinte, provocari", o incercare de a observa si a defini dimensiunea si dinamica sectorului neguvernamental din Romania in perioada 2010 - 2016. Studiul reprezinta o aducere la zi a editiei anterioare publicate in anul 2010 si, impreuna cu aceasta, ofera tuturor celor interesati o mai buna cunoastere (si recunoastere) a rolului si importantei sectorului neguvernamental in societatea romaneasca.
Data: 2017-04-05 postata in: Evenimente sector (Ro)
Repair Cafe Cluj impreuna cu libaria Bookstory le reaminteste doamnelor si domnisoarelor ca lucrurile stricate nu se arunca, ci se repara. Pe aceasta cale suntem invitate sa invatam sa mesterim, independent de prezenta vreunui barbat prin preajma. Ne vedem pe 6 aprilie la ora 18.00 la libraria Bookstory, blv. Eroilor, nr. 6-8, Cluj-Napoca.
Data: 2017-03-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
Bijuteriile ne coloreza momente din viata. Ne aduc culoare, delicatete, simplitate si eleganta. Dar ce faci cand cerceii tai preferati s-au stricat? Dar cu colierul de care te-ai plictisit ce se intampla? Noi speram ca nu le-ai aruncat si avem o invitatie pentru tine! Pe 30 martie, Repair cafe Cluj in parteneriat cu Orangerie te invita la un eveniment de reparatii si schimb de bijuterii, la Flowers Teahouse, incepand cu orele 18.
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile