«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Oportunitati de finantare

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2 
Stiri pe pagina
Data: 2019-05-16 postata in: Oportunitati de finantare
Tinerii care isi doresc sa schimbe problemele sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 17 mai la Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete.
Data: 2018-06-20 postata in: Oportunitati de finantare
Saptamana aceasta mai puteti aplica la programul NESsT pentru dezvoltarea afacerilor sociale existente din Romania. Prin acest program, NESsT si UniCredit vor sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale existente, care creeaza locuri de munca si / sau oportunitati reale de generare de venituri sau ofera servicii de plasare pe piata muncii pentru grupuri defavorizate.
Data: 2018-05-07 postata in: Oportunitati de finantare
Vrei sa calci pe urmele antreprenorilor care au schimbat lumea? Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 15 mai la Social Impact Award, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Si anul acesta, participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete. Afla mai multe despre Social Impact Award in urmatorul video.
Data: 2018-02-27 postata in: Oportunitati de finantare
Marti, 20 februarie, s-a lansat cea de a saptea editie a Social Impact Award Romania, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 15 mai. Si anul acesta, participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete
Data: 2017-04-20 postata in: Oportunitati de finantare
Bucuresti, 20 aprilie 2017 - Competitia "Idei din Tara lui Andrei" revine cu cea de-a 6-a editie in care se pot inscrie proiecte ce vizeaza dezvoltarea invatamantului profesional si protectia mediului inconjurator, folosind tehnologii inovatoare si componente de digitalizare. Inscrierile se realizeaza pana pe 24 mai 2017, pe site-ul www.taraluiandrei.ro, iar proiectele castigatoare pot primi finantari de pana la 20.000 euro fiecare.
Data: 2016-10-20 postata in: Oportunitati de finantare
Bucuresti, 19 octombrie 2016 - OMV Petrom da startul unei noi editii in competitia nationala de proiecte "Idei din Tara lui Andrei", sustinand initiativele cu impact pe termen mediu si lung care ofera solutii pentru dezvoltarea educatiei profesionale si pentru protectia mediului.
Data: 2016-09-22 postata in: Oportunitati de finantare
Bucuresti, 21 septembrie 2016 - Ministerul Fondurilor Europene (MFE) deschide astazi apelul "SOLIDAR - Sprijin pentru consolidarea economiei sociale", cu o alocare de 20 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman (POCU), primul dintr-o serie de apeluri dedicate economiei sociale.
Data: 2016-09-21 postata in: Oportunitati de finantare
Camera de Comert si Industrie Teleorman in parteneriat cu FDSC (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile) si Asociatia REPER21 pregatesc depunerea unui proiect de stimulare a antreprenoriatului inovator, in special in domeniile economiei sociale si verzi, in Regiunea Sud.
Data: 2016-05-26 postata in: Oportunitati de finantare
Timisoara - 16 mai 2016 - Fundatia NESsT Romania lanseaza, in parteneriat cu UniCredit Foundation, UniCredit Bank si UniCredit Business Integrated Solutions, programul "The Power of Social Enterprise - Bringing Dignified Jobs and Income to At Risk Communities", ce are ca scop sprijinirea afacerilor sociale din Romania. In cadrul programului, partenerii implicati isi propun sa dezvolte capacitatea unor afaceri sociale existente de a crea noi locuri de munca sau de a genera venituri pentru persoane din diverse categorii defavorizate.
Data: 2016-01-11 postata in: Oportunitati de finantare
Directia pentru IMM lanseaza in dezbatere publica varianta de lucru a procedurii de implementare START 2016 precum si grila de evaluare electronica propusa. Pentru observatii, propuneri si sugestii aveti la dispozitie adresa de email: directia.imm@imm.gov.ro
Data: 2015-03-27 postata in: Oportunitati de finantare
Impact Hub Bucuresti impreuna cu Orange Romania si Fundatia ERSTE lanseaza editia din 2015 a Social Impact Award, competitia de antreprenoriat social pentru studentii din Romania.
Data: 2015-02-10 postata in: Oportunitati de finantare
NESsT lanseasa Competitia pentru Intreprinderi Sociale 2015, competitie co-finantata de Elvetia prin intermediul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse (mai multe detalii la www.swiss-ontribution.ro).
Data: 2014-08-11 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Fondurilor Europene a trimis oficial Comisiei Europene prin sistemul informatic de comunicare - Structural Funds Communication (SFC 2014), versiunile oficiale a trei programe prin care Romania va atrage fonduri europene structurale si de investitii in perioada 2014 - 2020. Programul Operational Capital Uman a fost transmis in data de 6 august a.c., Programul Operational Competitivitate si Programul Operational Asistenta Tehnica.
Data: 2014-07-18 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Fondurilor Europene a avut la inceputul acestei luni consultari privind PO Capital Uman, program menit sa raspunda nevoilor si provocarilor referitoare la dezvoltarea resurselor umane in Romania, actionand in trei domenii principale: Ocuparea fortei de munca, Incluziunea sociala si reducerea saraciei si Educatie.
Data: 2014-07-18 postata in: Oportunitati de finantare
Ministerul Fondurilor Europene a avut la inceputul acestei luni consultari privind PO Capital Uman, program menit sa raspunda nevoilor si provocarilor referitoare la dezvoltarea resurselor umane in Romania, actionand in trei domenii principale: Ocuparea fortei de munca, Incluziunea sociala si reducerea saraciei si Educatie.
Data: 2014-04-29 postata in: Oportunitati de finantare
Al Midan - Piata, filmul despre revolutia egipteana finantat prin crowd funding si premiat deja, a fost prezentat la Bucuresti in cadrul Festivalului de Film Cinepolitica.
Data: 2014-04-23 postata in: Oportunitati de finantare
Domeniul major de interventie 6.1 Dezvoltarea economiei sociale era cel mai asteptat de actorii din acest sector. Apeluri noi nu au mai fost lansate pentru acest domeniu din 2011. Lucrurile au capatat o noua dinamica o data cu trecerea AMPOSDRU in subordinea Ministerului Fondurilor Europene. In mai putin doua luni un nou ghid a fost elaborat si publicat. Ghidul publicat acum rezolva o mare parte din problemele identificate de actorii din sector dar si de Consiliul Concurentei. Toate documentele aferente apelului au fost lansate in dezbatere publica.
Data: 2014-03-31 postata in: Oportunitati de finantare
Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) a lansat luni, 17 martie 2014, Apelul "Coerent", cel de-al patrulea apel de propuneri de proiecte programat in cadrul Programului RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), finantat de Islanda, Liechenstein si Norvegia, prin intermediul Granturilor SEE.
Data: 2014-03-31 postata in: Oportunitati de finantare
Sub genericul "Participarea publica fara corset" ,in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor Participarii Publice, ce a avut loc pe 27 martie, Centrul de Resurse pentru Participare Publica a premiat initiative care au demonstrat ca participarea publica poate duce la rezultate durabile pentru comunitate.
Data: 2014-03-26 postata in: Oportunitati de finantare
Organismul Intermediar Elvetian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experti format KEK-CDC Consultants, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat anunta lansarea celei de-a doua runde a Schemei de grant pentru Parteneriate.
 1  2 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile