«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Actualitate in Romania

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 11  12  13  14  15  16 
Stiri pe pagina
Data: 2012-05-04 postata in: Actualitate in Romania
Pentru a asigura demararea in conditii optime a campaniei agricole din toamna, Ministerul Agriculturii pregateste acordarea de plati suplimentare sub forma unui ajutor de stat "de minimis".
Data: 2012-05-03 postata in: Actualitate in Romania
Crescatorii de animale ii acuza pe primarii comunelor ca folosesc banii europeni destinati fermierilor in vederea intretinerii pajistilor.
Data: 2012-05-02 postata in: Actualitate in Romania
Din 2013, producatorii agricoli ar putea plati un impozit unic consolidat, in locul tuturor taxelor si impozitele (cu exceptia TVA), contributiilor sociale de stat si primelor de asigurare obligatorie de asistenta medicala.
Data: 2012-04-30 postata in: Actualitate in Romania
Federatia Agrostar a infiintat patru banci de timp - pilot la nivelul judetelor Dambovita, Olt, Giurgiu si Sibiu in cadrul proiectului "E-Word (Empowering WOmen for Rural Development). Emanciparea Femeilor pentru Dezvoltare Rurala. Emancipare, Ocuparea Fortei de Munca, Antreprenoriat".
Data: 2012-04-24 postata in: Actualitate in Romania
In perioada 1 februarie - 1 iunie 2012, in cele 17 judete din Regiunile Sud-Vest, Sud-Est si Centru, Fundatia Inima pentru Inima recruteaza si selecteaza participantii la cursurile de formare profesionala in domeniul antreprenoriatului social.
Data: 2012-04-10 postata in: Actualitate in Romania
Nivelul maxim al sprijinului acordat tinerilor fermieri a crescut de la 25.000 euro la 40.000 euro, dupa ce Comisia Europeana a aprobat a saptea propunere de modificare a Programului National de Dezvoltare Rurala, potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).
Data: 2012-04-05 postata in: Actualitate in Romania
Un grup de 250 de persoane din mediul rural al judetului Bacau, cu statut de inactivi, persoane in cautarea unui loc de munca, someri, persoane ocupate in agricultura de subzistenta, dar si manageri de firme si angajati, vor benefica, timp de doi ani, de pregatire si consultanta pentru integrarea pe piata muncii.
Data: 2012-03-28 postata in: Actualitate in Romania
Incepand cu 26 martie, Nexus Electronics ofera gratuit aplicatia web Zimplu CRM tuturor organizatiilor neguvernamentale. Aceasta aplicatie poate ajuta ONG-urile sa isi organizeze baza de date intr-un mediu securizat, sa tina legatura mai bine cu sponsorii lor si sa isi eficientizeze activitatea de strangere de fonduri.
Data: 2012-03-26 postata in: Actualitate in Romania
Bhudeva.org a lansat "Cutia Taranului": o idee noua in Romania, care promoveaza un stil de viata sanatos si posibilitatea de a asigura sustenabilitate activitatilor agricole ale taranilor.
Data: 2012-03-05 postata in: Actualitate in Romania
Numeroase organizatii non-profit continua sa isi foloseasca brandurile in primul rand ca o modalitatea de a a-si sustine eforturile de stangere de fonduri, insa un numar tot mai mare de astfel de organizatii au inceput sa dezvolte o abordare mai larga, folosindu-se de brand-urile lor ca sa obtina un impact social mai mare si o legatura mai stransa in randul membrilor.
Data: 2012-02-23 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), lanseaza Fondul pentru Inovare Civica, o noua linie de finantare, menita sa sprijine initiativele de ordin civic ale sectorului neguvernamental din intreaga tara.
Data: 2012-02-15 postata in: Actualitate in Romania
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) anunta inceperea seriei de seminarii gratuite ONGLex, evenimente prin intermediul carora isi propune sa prezinte teme juridice de interes pentru activitatea sectorului neguvernamental.
Data: 2012-02-15 postata in: Actualitate in Romania
In cadrul proiectului Modele de buna practica in domeniul incluziunii sociale, a fost lansata brosura cu titlul Ghid adaptat de bune practici in domeniul incluziunii sociale. Economia sociala, cadru de dezvoltare a unor instrumente complexe de incluziune sociala.
Data: 2012-02-02 postata in: Actualitate in Romania
Pornind de la studiul anual realizat de U.S News & World Report pentru idenitificarea celor mai remarcabile programe MBA de specialitate, John Byrne a alcatuit pentru PoetsandQuants.com un Top 11 al celor mai bune programe MBA in domeniul antreprenoriatului social.
 11  12  13  14  15  16 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile