«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Evenimente sector (Ro)

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2  3 
Stiri pe pagina
Data: 2011-11-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Doar primul pas: primele raspunsuri ale autoritatilor romane referitoare la elaborarea documentelor programatice 2014-2020 Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban si directorul general al Autoritatii de Management POSDRU, Carmen Ionel, in calitate de reprezentant al Ministerului Muncii, au raspuns invitatiei organizatiilor neguvernamentale de a face primul pas in initierea unui proces de elaborare participativa a documentelor ce vor fundamenta noile alocari din fonduri europene aferente perioadei programatice 2014-2020, in cadrul politicii europene de coeziune.
Data: 2011-11-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
Pe data de 24 noiembrie, va avea loc masa rotunda pe tema"Punct. Si de la capat: parteneriat pentru insertia sociala si profesionala a persoanelor in mare dificultate" . Evenimentul se va desfasura intre orele 9:30- 12.30, la Hotel Novotel, Bucuresti, sala Paris.
Data: 2011-11-18 postata in: Evenimente sector (Ro)
Pe 21 noiembrie 2011, reprezentantii Clinicii Motivation sunt invitati la "Seara de Antreprenoriat Social" organizata de roPot.
Data: 2011-11-16 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia Ateliere fara Frontiere organizeaza in Bucuresti, la Libararia Carturesti, in data de 17 noiembrie 2011, Masa rotunda Etica pe eticheta: colaborare si co-responsabilitate. Evenimentul are ca tema principala responsabilitatea sociala.
Data: 2011-10-31 postata in: Evenimente sector (Ro)
Luni, 31 octombrie 2011, a avut loc o Masa rotunda cu tema "Economia sociala - urmatorul pas" organizata la initiativa Agentiei Nationale pentru Romi si a Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problema Minoritatilor a Camerei Deputatilor. Scopul intalnirii a fost de a dezbate aspecte legate de situatia sectorului economiei sociale cum ar fi: legislatia actuala si propuneri legislative in domeniu, dimensiune si potentiale surse de finantare a sectorului.
Data: 2011-10-18 postata in: Evenimente sector (Ro)
In data de 20 octombrie 2011 va avea loc Forumul Regional "Parteneriat pentru Schimbare Sociala" organizat de Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Teritorial pentru Ocupare si Incluziune Sociala din Regiunea Sud Est.
Data: 2011-08-19 postata in: Evenimente sector (Ro)
ONGFest in acest an va fi organizat in 10 orase din tara, Bucuresti, Bacau, Iasi, Sibiu, Miercurea-Ciuc, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara, Craiova si Constanta, in perioada 9 septembrie-16 octombrie 2011. Va invitam sa participati la evenimentele desfasurate in unul sau mai multe dintre orasele de mai sus.
 1  2  3 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile