«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Evenimente sector (Ro)

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
Data: 2019-06-11 postata in: Evenimente sector (Ro)
Pe data de 14 iunie 2019, Social Impact Award realizeaza un eveniment alaturi de reprezentanti din 17 tari si echipa internationala a SIA & Board of Advisors, cu tema "Breaking the Myth of the Hero Entrepreneu". In cadrul acestui eveniment, vor fi anuntate oficial si cele 15 echipe finaliste din Romania, care vor merge mai departe in incubatorul de afaceri sociale, timp de 3 luni.
Data: 2019-05-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
A 7a editie a Conferintei internationale de cercetare a economiei sociale CIRIEC 2019 cu tema "Economia sociala si solidara: Spre un nou sistem economic", va avea loc la Bucuresti, in perioada 6 - 8 iunie 2019, pentru prima data intr-o tara din Europa Centrala si de Est.
Data: 2019-03-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
Serviciul de Cooperare al Ambasadei Frantei si Institutul Francez din Romania selecteaza 50 de participanti din intreaga tara pentru a participa la primul Hackathon pe tema tranzitiei catre economia circulara. Evenimentul e organizat in contextul celei de a 9-a editii a Intalnirilor Europene din Transilvania, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 15 si 16 aprilie 2019. Termenul extins de inscriere e 31 martie.
Data: 2018-12-20 postata in: Evenimente sector (Ro)
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia va organiza la Pitesti, in cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie, un curs de competente antreprenoriale dedicat antreprenorilor sociali. Sesiunile de instruire vor avea loc, la Pitesti, judetul Arges, pentru o grupa de 20 de persoane. Grupul tinta al cursului de competente antreprenoriale in domeniul economiei sociale este reprezentat de antreprenori sociali sau alte persoane interesate de antreprenoriatul social.
Data: 2018-10-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Miercuri, 3 octombrie 2018, a avut loc marea finala a Social Impact Award Romania, competitia care incurajeaza anual tinerii cu idei de afaceri sociale, la nivel international. In urma pitch-urilor celor 9 echipe finaliste, juriul a selectat trei echipe care au castigat premii de peste 5000 de euro si ocazia de a merge la Tbilisi in luna noiembrie, pentru a cunoaste echipele castigatoare din celelalte 22 tari SIA, in cadrul Social Impact Award Summit.
Data: 2018-09-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Reprezentantii intreprinderilor sociale din Romania si persoanele interesate de acest subiect sunt invitate la un seminar dedicat prezentarii si dezbaterii raportului de tara preliminar realizat in cadrul proiectului "Update of the Mapping of Social Enterprises and their Eco-systems in Europe" coordonat de EURICSE si EMES si finantat de Comisia Europeana prin DG Employment, Social Affairs and Inclusion.
Data: 2018-09-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
Social Impact Award da startul Votului Comunitatii: 10 echipe din Incubatorul SIA 2018 sunt parte din etapa de Community Voting unde isi prezinta ideile cu impact pozitiv in comunitatile din care provin. In cadrul Incubatorului de afaceri sociale, echipele lucreaza la transformarea acestor idei in proiecte concrete cu impact pe termen lung.
Data: 2018-05-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va lansa in data de 24 mai, 2018, ora 18.00, in locatia BHB (fostul Corner Pub, Podu Ros), cel mai nou produs de economie sociala - aplicatia web WISE.travel. Evenimentul va marca si implinirea a 16 de activitate a fundatiei, prin care a adus o schimbare in bine in viata a peste 150.000 de copii si tineri din grupuri defavorizate din Romania.
Data: 2018-04-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
Platforma de Sprijin RO2019 a societatii civile lanseaza brief-ul intitulat "Economia sociala in programul presedintiilor Consiliului Uniunii Europene. Perspective pentru Romania la Presedintia Consiliului UE", elaborat de Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC).
Data: 2018-02-01 postata in: Evenimente sector (Ro)
Marti, 20 februarie 2018, va avea loc evenimentul de lansare a editiei cu numarul 7 a Social Impact Award Romania, o competitie de idei si un program educational ce incurajeaza tinerii romani dornici sa aduca o schimbare in societate prin antreprenoriat social. Tinerii antreprenori, studentii si liceenii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ pot primi contextul de crestere prin care sa invete sa faca acest lucru.
Data: 2017-11-13 postata in: Evenimente sector (Ro)
Avand in vedere fenomenul in crestere al marginalizarii economice a taranilor, cota critica atinsa in migratia rurala, precum si efectele schimbarilor climatice, taranii cauta solutii la cel mai inalt nivel, prin negociere pentru realizarea celui mai puternic instrument international de protectie a drepturilor omului.
Data: 2017-10-09 postata in: Evenimente sector (Ro)
Joi, 5 octombrie 2017, a avut loc marea finala a Social Impact Award Romania, competitia care incurajeaza anual tinerii cu idei de afaceri sociale, la nivel international. In urma pitch-urilor celor 12 echipe finaliste, juriul a selectat trei echipe care au castigat premii in valoare de cate 1500 de euro si ocazia de a merge la Belgrad in luna noiembrie, pentru a cunoaste echipele castigatoare din celelalte 17 tari SIA, in cadrul Social Impact Award Summit.
Data: 2017-09-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
Grupul de Initiativa Civica Bucurestii Noi si Gradinescu va invita duminica, 24 septembrie la Sarbatoarea Comunitatii. Incepem ziua de duminica intr-un spatiu de inspiratie despre pace & iubire, invatam tehnici de comunicare non-violenta, onoram roadele pamantului la pranz si incheiem ziua pe vibratii de chitara si cu o proiectie a filmului "Blocul" de Maria Salaru. Totul se petrece in gradina urbana comunitara #Gradinescu, str. Bucurestii Noi, nr. 50B.
Data: 2017-08-29 postata in: Evenimente sector (Ro)
In data de 24 august 2017, Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile a organizat la Bucuresti conferinta "Rolul actorilor economiei sociale - cooperative si intreprinderi sociale - in combaterea saraciei in mediul rural din Europa".
Data: 2017-08-11 postata in: Evenimente sector (Ro)
In zilele de 9 si 10 August 2017, Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile a avut placerea sa organizeze la Bucuresti doua evenimente de mutiplicare si dezbatere dedicate finantarii intreprinderilor sociale si cooperativelor din mediul rural, respectiv intreprinderilor sociale verzi.
Data: 2017-08-08 postata in: Evenimente sector (Ro)
Initiativa Repair Cafe Cluj si Asociatia Cercul Social va invita la a 4-a editie a festivalului EcoTraditii pe 11-13 august 2017 in Parcul Feroviarilor! eCo traditii e un festival al darurilor de cartier, initiat in 2016 in Parcul Armatura. Revitalizam impreuna spatii urbane si construim traditii ecologice si comunitare pentru un viitor sustenabil al clujenilor.
Data: 2017-08-07 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile are placerea sa va invite in data de 24 August 2017, la Bucuresti, la conferinta Rolul actorilor din economia sociala - cooperative si intreprinderi sociale - in combaterea saraciei in mediul rural din Europa. Conferinta va avea loc incepand cu ora 09.00 la Hotel Marshal Garden, (Bulevardul Dorobanti, nr.50, sector 1), sala Panoramic 1.
Data: 2017-07-26 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile are placerea sa va invite la Bucuresti, la doua evenimente de mutiplicare si dezbatere dedicate finantarii intreprinderilor sociale si cooperativelor din mediul rural, respectiv intreprinderilor sociale verzi. Evenimentele sunt organizate in cadrul proiectului New Crops - Noile Recolte - Antreprenoriat social pentru crearea de noi oportunitati pentru persoanele excluse social din zonele rurale, finantat prin programul Erasmus+.
Data: 2017-06-21 postata in: Evenimente sector (Ro)
Duminica, 25 iunie festivalul EcoTraditii ajunge in Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni! Ne dam cu cargo-bicicleta, experimentam modele economice alternative la primul Oser din Gheorgheni, crosetam, reparam biciclete, haine si obiecte electrice. Facem bratari din nasturi si ne pictam pe fata. Vindem carti pe fapte bune. Revitalizam impreuna acest spatiu urban si construim traditii ecologice si comunitare pentru un viitor sustenabil al clujenilor.
Data: 2017-05-15 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia "Acces pentru Toti" are placerea de a va invita la ultimul eveniment pe care il organizeaza in cadrul proiectului SEED (Social Entrepreneurship in a European Dimension), finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.
 1  2  3  4  5  6 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile