«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Evenimente sector (Ro)

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
Data: 2015-09-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
In cadrul proiectului cu titlul "Bazinului Ciucului de Jos - traditie, natura si educatie", Organizatia GeoEcologica ACCENT si-a propus sa promoveze micii mestesugari si artizani din zona vizata, care realizeaza, utilizand metode traditionale.
Data: 2015-09-25 postata in: Evenimente sector (Ro)
Centrul de Resurse Pentru Cetatenie Activa (CRCA) anunta deschiderea primului club de fitness si aerobic non-profit din Romania.
Data: 2015-09-24 postata in: Evenimente sector (Ro)
De aproape 25 de ani, guvernele care s-au perindat pe la palatul Victoria au avut, fara exceptie, pe agenda lor, la capitolul prioritati - segmentul populatiei de varsta a treia, pensionarii.
Data: 2015-09-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
"Fiecare copil este unic insa milioane de copii au fost identificati ca avand nevoi speciale. Depasim etichetele si acceptam provocarea de a gasi impreuna solutii. Acest loc de joaca este cel mai bun cadru in care copiii, cu orice nivel de abilitate, sa se joace si sa exploreze." - Catalin Moisescu, administrator AHA KIDS
Data: 2015-09-22 postata in: Evenimente sector (Ro)
Acest proiect este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013; Axa prioritara nr. 6 "Promovarea incluziunii sociale" Domeniul major de interventie 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale".
Data: 2015-09-16 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia Civitas pentru Societatea Civila te invita sa le fii alaturi, in prima duminica din octombrie, la editia cu numarul unu a Solidart Changemakers Festival, evenimentul inspirational al toamnei, la Cluj-Napoca. Nu puteam gasi un decor mai potrivit decat Parcul Central acolo unde, printre castanii batrani, martori ai dezvoltarii comunitatii, se vor aduna aproape 30 de start-up-uri sociale preocupate chiar de acest lucru: schimbarea in bine a societatii.
Data: 2015-09-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
De 13 ani, RuralNet - reteaua pentru dezvoltare comunitara se implica in dezvoltarea satului romanesc. Cele 13 organizatii membre ale retelei sustin oamenii si organizatiile cu initiativa din mediul rural, care fac lucrurile sa se intample de jos in sus, voluntar, pas cu pas.
Data: 2015-07-31 postata in: Evenimente sector (Ro)
In cadrul competitiei de proiecte lansate de ING Bank Romania in perioada ianuarie-martie 2015, Organizatia Umanitara CONCORDIA a aplicat cu proiectul "Brutaria CONCORDIA, antreprenoriat social in dezvoltare pentru integrarea profesionala a tinerilor", obtinand astfel o finantare de 45.000 Euro, care va sprijini dezvoltarea activitatii intreprinderii noastre sociale.
Data: 2015-07-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Bursa Binelui, singura platforma online unde donatiile sunt necomisionate, organizeaza Targul Bursa Binelui cu ocazia Zilei Internationale a Cooperativelor si Cooperatiei mestesugaresti.
Data: 2015-05-27 postata in: Evenimente sector (Ro)
Joi, 4 iunie 2015, Fundatia NESsT Romania va organiza evenimentul Sesiune de pitching pentru intreprinderi sociale. Sunt invitate sa participe la aceasta sesiune de pitching intreprinderile sociale din Romania, indiferent de forma lor de organizare, care au o propunere concreta de dezvoltare a afacerii si cauta suport financiar sau parteneri.
Data: 2015-05-27 postata in: Evenimente sector (Ro)
In urma elaborarii unei cercetari care analizeaza situatie economiei sociale si impactul acestui sector pe piata muncii, Consiliul Judetean Ilfov, in parteneriat cu Consiliul Judetean Calarasi, Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, Asociatia Laboratorul de solidaritate si Asociatia Viitorul lor depinde de tine vor organiza in data de 28 mai, ora 11:00, la sediul Consiliului Judetean Calarasi, o masa rotunda pe marginea acestei teme.
Data: 2014-12-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Institutul de Economie Sociala (IES) din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile va invita, in data de 16 decembrie 2014, ora 10.00 la prezentarea si dezbaterea setului de instrumente ECVET (Sistemul european de credite pentru educatie si formare profesionala) pentru validarea si recunoastere transnationala a competentelor membrilor cooperativelor dezvoltate in cadrul proiectului European Coop Campus.
Data: 2014-11-06 postata in: Evenimente sector (Ro)
Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania si Centrul pentru Dezvoltare Democratica au placerea sa va invite la seminarul de 2 zile "Austeritatea nu functioneaza - O privire asupra dovezilor si sugestii pentru o noua abordare" la FDSC, bld. Nerva Traian 21, 13-14 noiembrie, orele 14.00 - 17.30.
Data: 2014-10-16 postata in: Evenimente sector (Ro)
Sorin Onisor si-a castigat titlul de fotograf al satului romanesc cutreierand tara in incercarea de a pastra vii, macar pe pelicula, peisajele, oamenii, mestesugurile si traditiile specifice satelor romanesti. A fotografiat de-a lungul timpului oamenii Deltei, fierarii din Transilvania si Banat, ultimii bocsari si peisajele idilice ale Bucovinei, Maramuresului sau ale zonei Buzaului.
Data: 2014-09-26 postata in: Evenimente sector (Ro)
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale organizeaza in perioada 8-9 octombrie 2014 Conferinta Nationala "Ferma de familie - Nucleu al Agriculturii durabile", la Hotel Caro(Bucuresti, strada Barbu Vacarescu nr.164).
Data: 2014-09-15 postata in: Evenimente sector (Ro)
Pe 17 Septembrie 2014, intre orele 10:00 -13:30, in Bucuresti, la Hanul lui Manuc, etajul 2, Sala Voievodala, Fundatia PACT va organiza conferinta internationala "Accesul femeilor la pozitii de decizie in sectorul economiei sociale si al afacerilor - Unde suntem in Europa?", in cadrul proiectului "Oportunitati de gen in contextul mediului de afaceri si al antreprenoriatului social", finantat prin programul PROGRESS al UE.
Data: 2014-09-12 postata in: Evenimente sector (Ro)
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania anunta publicarea Raportului de cercetare intitulat "Dezvoltarea economiei sociale prin unitati protejate autorizate", care aduce in atentie rolul pe care il au in mod real unitatile protejate autorizate dezvoltate de ONG-uri, in procesul de integrare profesionala a persoanelor cu dizabilitati si in dezvoltarea socio-economica a comunitatii.
Data: 2014-09-10 postata in: Evenimente sector (Ro)
Comisia pentru industrii si servicii a Camerei Deputatilor a adoptat in sedinta sa de ieri, 9 septembrie 2014, proiectul Legii economiei sociale, cu amendamentele propuse de doamna deputat Cristina Nichita, care a sustinut recomandarile formulate de Coalitia pentru Economie Sociala.
Data: 2014-08-11 postata in: Evenimente sector (Ro)
Economia sociala este una din prioritatile Presedintiei italiane a Uniunii Europene. Pentru a defini agenda europeana in domeniu, mai ales ca ne aflam la inceput de mandat al unei noi Comisii, Italia a lansat o consultare publica privind Economia Sociala in Europa.
Data: 2014-07-11 postata in: Evenimente sector (Ro)
Propunerile de proiecte pentru contractarea finantarilor de 200 de milioane de euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi incarcate in sistemul Action Web in perioada 28 iulie - 11 august a.c., conform prevederilor documentelor publicate ieri, 10 iulie a.c., in Monitorul Oficial.
 1  2  3  4  5  6  7  8 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile