«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Anul International al Cooperativelor

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1 
Stiri pe pagina
Data: 2012-12-05 postata in: Anul International al Cooperativelor
Prezent la cel de-al 35-lea Congres al Societatilor cooperatiste si participative SCOP1 din Franta, in 16 noiembrie 2012, la care au participat 1200 de delegati ai cooperativelor din Franta, Benoit Hamon, ministrul adjunct pentru economie sociala si de solidaritate, a anuntat ca "Dorim sa cream un soc cooperatist sau, mai degraba, o mangaiere cooperatista".
Data: 2012-07-24 postata in: Anul International al Cooperativelor
"Cererea se afla in mainile a catorva companii din lume, dar in Spania avem sute de furnizori", declara Carlota Pardo, purtator de cuvant al Anecoop- o cooperativa si unul din cei mai mari furnizori de fructe si legume din Mediterana.
Data: 2012-07-13 postata in: Anul International al Cooperativelor
In data de 11 iulie, la plenara Comitetului Economic si Socia European, a fost votata opinia referitoare la Cooperative si dezvoltarea agroalimentara. Va prezentam in continuare un rezumat al discutiilor.
Data: 2012-07-09 postata in: Anul International al Cooperativelor
Ziua Internationala a Cooperativelor este sarbatorita anual in prima sambata a lunii iulie. Scopul acestei zile este cresterea gradului de constientizare privind cooperativele si promovarea succesului miscarii si a idealurilor solidaritatii internationale, eficientei economice, egalitatii si pacii mondiale.
Data: 2012-04-12 postata in: Anul International al Cooperativelor
Nicolae Ceausescu nu a fost tampit sustinand asocierea agricultorilor in cooperative, care ar aduce in agricultura o parte dintre romanii plecati la munca in strainatate, afirma ministrul Agriculturii, Stelian Fuia. "Dupa 20 de ani de faramitare a patrimoniului agricol, trebuie sa vedem ca Ceausescu n-a fost tampit cu asocierea in cooperativa si ca fara asociere irosim potential agricol. Fara asocierea fermierilor nu putem spera la performanta in agricultura", a declarat Fuia pentru Mediafax.
Data: 2012-02-09 postata in: Anul International al Cooperativelor
V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa traiti intr-o cooperativa de locuinte? Acest scurt videoclip pe care il vom prezenta astazi, va permite sa va formati o idee privind modul de viata al membrilor cooperativelor de locuinte si va arata cum cooperativele au puterea de a construi adevarate comunitati.
Data: 2012-01-25 postata in: Anul International al Cooperativelor
Alianta Internationala a Cooperativelor (ICA) a lansat Raportul Global300, care detaliaza topul celor mai mari 300 de cooperative din lume. Conform raportului Global300, cele mai mari 300 de cooperative din lume si veniturilor lor comune insumeaza 1,6 trilioane (1600 miliarde) USD, comparabil cu PIB-ul celei de-a noua dintre cele mai mari economii din lume.
 1 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile