«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Oportunitati

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
Data: 2018-05-30 postata in: Oportunitati
Programul activEco 2018 continua! Intre 15-17 iunie, ne dam intalnire la Riscova (Rep. Moldova) in mijlocul naturii, de data aceasta pentru a invata impreuna despre managementul proiectelor sustenabile. Participarea este gratuita, iar costul transportului va fi rambursat.
Data: 2018-05-24 postata in: Oportunitati
Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 27 mai la Social Impact Award pentru a putea castiga premii de 5000 de euro si participarea la SIA International Summit in Georgia Tbilisi si la Red Bull Amaphiko Academy in Africa de Sud. Termenul limita initial a fost prelungit ca sa poata acorda sansa mai multor tineri sa aplice.
Data: 2017-11-10 postata in: Oportunitati
Pe 18 decembrie 2017 are loc la Bucuresti cea de-a doua editie a Galei Fondurilor Structurale, eveniment in cadrul caruia vor fi premiate proiectele de succes finantate din fonduri europene. Evenimentul reprezinta punctul culminant al campaniei "Succesul e ... MOLIPSITOR!" desfasurata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro in anul 2017.
Data: 2017-09-12 postata in: Oportunitati
Ashoka, in colaborare cu Nestle, a lansat Creating Shared Value Prize, o competitie internationala ce ofera premii in valoare de 500.000 franci elvetieni pentru initiativele ce adreseaza provocari in domeniile managementului apei, nutritiei si dezvoltarii rurale.
Data: 2017-06-07 postata in: Oportunitati
29 de formatori si facilitatori de tineret din noua tari europene vor invata pe parcursul a 8 zile cum sa isi reduca impactul asupra mediului in activitatile educationale pe care le desfasoara. Si tu poti fi unul dintre ei! Societatea pentru Consum Responsabil te invita la cursul gratuit "Redu, Reutilizeaza Recicleaza in Proiecte de Tineret" (1-9 iulie 2017, Aiud, jud. Alba). Termen limita incriere: 11 iunie.
Data: 2017-01-25 postata in: Oportunitati
Programul UE pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala (EaSi - European Union Programme for Employment and Social Innovation) este un instrument de finantare la nivel european prin care se promoveaza angajarile sustenabile si cu un nivel inalt de calitate, garantand in acelasi timp protectie sociala adecvata si decenta, si luptand impotriva excluziunii sociale si saraciei si pentru imbunatatirea conditiilo de munca.
Data: 2016-11-09 postata in: Oportunitati
In perspectiva pregatirii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene pe care Romania o va detine in primul semestru al anului 2019, Secretariatul de Stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) solicita contributia organizatiilor non-guvernamentale, partenerilor sociali si a partilor interesate in vederea elaborarii unui set de documente de pozitie cu privire la temele relevante pentru Romania in context european.
Data: 2016-10-05 postata in: Oportunitati
Exista afaceri a caror miza principala nu este obtinerea profitului, ci imbunatatirea conditiilor de viata si oferirea de noi oportunitati romilor. Exista afaceri, denumite sociale, care urmaresc sa genereze autonomia fiananciara a romilor pentru ca mai apoi ei sa fie capabili sa isi rezolve singuri problemele conexe care le afecteaza calitatea vietii, legate de exemplu de sanatate, locuire ori educatie. Exista romi care conduc afaceri si care sunt prea putin cunoscuti.
Data: 2016-08-29 postata in: Oportunitati
In 2016 Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) relanseaza un amplu efort de cercetare asupra sectorului neguvernamental din Romania. Unul dintre cele mai importante instrumente pentru aceasta cercetare este Barometrul Liderilor ONG (editia 2016). Pentru a putea oferi sansa cat mai multor colegi intorsi din vacanta sa contribuie cu raspunsuri la Barometrul Liderilor ONG pentru anul 2016, am decis sa prelungim termenul de completare a chestionarului online pana vineri, 9 septembrie 2016.
Data: 2016-08-12 postata in: Oportunitati
De cate ori ati fost intrebati ce reprezinta sectorul ONG in Romania? De cate ori ati avut dv. nevoie sa stiti mai multe despre sectorul ONG romanesc? Si de cate ori nu ati avut raspunsuri?
Data: 2016-07-11 postata in: Oportunitati
Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Cadrul Univeristatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca organizeaza in perioada 2016-2018 un nou program de master intitulat "Asistenta Sociala si Economie Sociala".
Data: 2016-06-09 postata in: Oportunitati
Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania - ACE-ES Romania implementeaza, in perioada iunie 2016-mai 2017, proiectul "START Social Entrepreneurship for Women!". Acest proiect se adreseaza tinerelor absolvente de liceu/facultate cu varsta intre 18-30 ani, din Bucuresti, care nu au un statut stabil pe piata muncii (sunt somere sau sunt proaspat absolvente de liceu/facultate si nu au un loc de munca).
Data: 2016-06-09 postata in: Oportunitati
Presedintele Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, Bogdan Puscas va fi prezent joi, 9 iunie 2016, incepand cu ora 17:00 la De vorba cu Demnitarul tau si va raspunde in direct intrebarilor dumneavoastra pe tema noutatilor din legislatia achizitiilor publice recent adoptata de Guvern.
Data: 2016-05-26 postata in: Oportunitati
Cautam pe cei capabili sa vada lumea altfel decat "take-make-waste". Cautam pe cei ce vad lucruri in jurul lor care pot fi facute mai bine, cu durata mai mare de viata, consuma mai putin, produc mai putine deseuri, pot fi reutilizate, reciclate, transformate cu usurinta in altceva.
Data: 2016-04-26 postata in: Oportunitati
Global Shapers, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa organizeaza Social Impact Award Romania, competitia internationala ce incurajeaza tinerii dornici sa aduca o schimbare in societate prin antreprenoriat social. Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 8 mai pentru premii in bani, mentorat, spatiu de lucru si participarea la Social Impact Award Europe Summit in Viena.
Data: 2016-02-16 postata in: Oportunitati
Institutul de Economie Socială și Eurom Consultancy and Studies SRL, firma de consultanta cu expertiza in domeniul microfinantării, invita reprezentantii intreprinderilor sociale sa participe la studiul de evaluare a necesarului de resurse financiare pentru investitii si dezvoltare a intreprinderilor sociale din Romania.
Data: 2015-11-06 postata in: Oportunitati
OMV Petrom si Fundatia PACT lanseaza cea de-a patra editie a competitiei nationale de proiecte "Idei din Tara lui Andrei". Aceasta sprijina romanii cu solutii din sfera dezvoltarii comunitare, educatiei pentru angajabilitate, eco-eficientei si eco-inovatiei.
Data: 2015-10-26 postata in: Oportunitati
Fundatia Chance for Life va invita pe 12 noiembrie 2015, intre orele 14 - 17, la Evenimentul "Provocari si Oportunitati in Intreprinderi Sociale", organizat de Fundatia Chance for Life cu sprijinul United Way.
Data: 2015-09-09 postata in: Oportunitati
Spatiile de coworking (colaborative) sau hub-urile, asa cum sunt adesea numite, au inceput sa prinda contur si in Romania, in ultimii cinci ani.
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile