«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Oportunitati

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
Data: 2015-08-17 postata in: Oportunitati
Fundatia inima de copil cauta o persoana motivata, dinamica, responsabila, cu un puternic profil antreprenorial, capabila sa isi utilizeze taloentul pentru a creste si dezvolta un start-up al organizatiei, transformand o activitate de terapie ocupationala existenta intr-un business de succes.
Data: 2015-07-31 postata in: Oportunitati
Lean Startup, metodologie de validare in pasi a ideilor de afaceri creata de antreprenorul american Eric Ries si publicata sub forma unei carti in 2011, si una dintre cele mai folosite in randul startupurilor de tehnologie, are adepti si in Bucuresti.
Data: 2015-06-25 postata in: Oportunitati
Fabricat in Tara lui Andrei este competitia de afaceri sociale in care OMV Petrom ofera finantari in valoare totala de 350.000 euro si 2 ani de consultanta pentru crearea de afaceri sociale
Data: 2015-06-11 postata in: Oportunitati
Intreprinzatorii cu proiecte sociale, umanitare, culturale, educationale sau de mediu se mai pot inscrie pentru castigarea unuia dintre premiile competitiei, pana in 23 iulie.
Data: 2015-06-04 postata in: Oportunitati
Universitatea din Helsinki organizeaza in perioada 4-20 august 2015 o Scoala de Vara dedicata studierii aspectelor legale privind intreprinderile cooperative.
Data: 2015-04-06 postata in: Oportunitati
Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (IES - FDSC) recruteaza formatori si practicieni cu experienta in managementul cooperativelor si intreprinderilor sociale din mediul rural si /sau activitati de formare destinate acestora care vor contribui la dezvoltarea unor materiale de formare pentru manageri de cooperative si intreprinderi sociale in cadrul proiectului New Crops - Noile Recolte, finantat prin programul Erasmus+.
Data: 2015-03-25 postata in: Oportunitati
Esti pasionat de economie sociala? Vino alaturi de noi! Recrutam coordonator proiect economie sociala "ICAR Incluziune prin micro-Credit si Ajutor Reciproc - strategie sustenabila a economiei sociale pentru ocupare si creare de intreprinderi sociale". Vei lucra cu echipa Institutului de Economie Sociala din cadrul FDSC, in parteneriat cu Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc din Romania UNCAR.
Data: 2015-03-24 postata in: Oportunitati
K Consulting Management and Coordination, alaturi de partenerii sai, organizeaza mai multe sesiuni de curs pentru ocupatia Manager de Intreprindere Sociala adresat persoanelor de etnie roma, in cadrul proiectului de dezvoltare a economiei sociale Pakivalo ButiQ.
Data: 2015-03-04 postata in: Oportunitati
Ateliere Fara Frontiere (AFF) este o asociatie romana, creata in mai 2008, avand ca scop insertia sociala, profesionala si civica a persoanelor aflate in mare dificultate.
Data: 2014-09-15 postata in: Oportunitati
In cadrul atelierului se va vorbi despre ce inseamna sa faci o campanie de crowdfunding, care sunt platformele online pe care sa se publice si apoi, pornind de la elementele cheie necesare intr-o campanie tipica de crowdfunding,participantii sunt invitati sa lucreze pas cu pas la propria campanie.
Data: 2014-07-04 postata in: Oportunitati
Castigatorii se vor alatura comunitatii de antreprenori sociali ai Fundatiei Schwab - una dintre cele mai remarcabile comunitati de antreprenori sociali la nivel mondial, unde se impartatesc cunostinte, experiente si exemple de bune practice. De asemenea, castigatorii pot beneficia de cunostinte de ultima ora in domenii ce vizeaza planificarea, managementul si comunicarea intr-o intreprindere sociala,precum si in alte domenii pe care le considera esentiale pentru imbunatatirea performantei lor.
Data: 2014-07-03 postata in: Oportunitati
Standardul, inclus intr-un raport asupra masurarii impactului social, va ajuta intreprinderile sociale care doresc sa primeasca investitii de la Fondurile de Antreprenoriat Social recunoscute la nivel european - EuSEF European Social Entrepreneurship Funds si din programul european pentru ocupare si inovare sociala EaSI.
Data: 2014-05-22 postata in: Oportunitati
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va invita sa va inscrieti la cursul de formare "Antreprenor in economie sociala", ce va avea loc in perioada 5 - 8 iunie 2014 la Hotel Majestic, Iasi.
Data: 2014-05-15 postata in: Oportunitati
METRO Cash & Carry Romania cauta intreprinderi mici sau mijlocii care, prin initiativele lor, contribuie la bunastarea comunitatii din care fac parte. Daca stii companii care se potrivesc profilului, da-le de stire si incurajeaza-le sa se inscrie. Proiectul cu cel mai mare punctaj acordat de catre juriu va primi un premiu in valoare de 200.000 de lei, jumatate din aceasta suma fiind dedicata sustinerii de catre castigator a unor proiecte relevante pentru comunitate.
Data: 2014-04-01 postata in: Oportunitati
Au mai ramas doua saptamani in care va puteti inscrie la Impact Social Award 2014, competitia de antreprenoriat social pentru studentii din Romania. Competitia ofera tuturor studentilor oportunitatea de a participa la seminarii de informare si instruire in domeniul antrepenoriatului social. Seminariile vor avea loc la Impact Hub Bucuresti, participarea fiind gratuita pentru studenti, pe baza inscrierii online.
Data: 2014-03-25 postata in: Oportunitati
Mai sunt trei zile pina la termenul de inscriere la cel mai important eveniment international dedicate antreprenoriatului social, intreprinderii sociale si economiei sociale ce va avea loc in 2014, in Romania!
Data: 2014-02-19 postata in: Oportunitati
Centrul European de Cercetare in Microfinante (CERMi), Bruxelless, Belgia ofera o bursa doctorala de 2+2 ani in domeniul microfinantelor, la Scoala de Economie si Managament Solvay Bruxelless.
Data: 2014-02-19 postata in: Oportunitati
"Sustenabilitatea este in mainile noastre" este sloganul Premiului pentru Antreprenoriat Sustenabil (SEA), primul premiu international ce se adreseaza afacerilor sustenabile. Ideea acestui premiu este de a stimula o revolutie a stilului de viata si de a fixa Antreprenoriatul Sustenabil ca model economic al viitorului. Companiile sunt motorul economiei, iar prin promovarea Antreprenoriatului Sustenabil in afacerea lor, pot sa nu mai faca parta din problema, si sa devina parte a solutiei.
Data: 2014-02-13 postata in: Oportunitati
Targul de la sat reprezinta unul dintre beneficiile pe care Fundatia World Vision Romania, prin proiectele "Atelierul de mestesuguri", le aduce renasterii artei traditionale din mediul rural.
Data: 2014-02-11 postata in: Oportunitati
A doua editie a Internshipiadei CRIM coopteaza toate ONG-urile din tara care au nevoie de interni sau voluntari pentru proiecte specifice. In urma experientei unei editii care a adus laolalta 50 de tineri si 20 de ONG-uri si a fost un succes incontestabil, Asociatia Militia Spirituala continua Internshipiada si o duce cu un pas mai sus, la nivel national.
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile