«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Scoala lui Andrei

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1 
Stiri pe pagina
Data: 2014-02-27 postata in: Scoala lui Andrei
Scoala Cu Clasele I-VIII "George Enescu" Moinesti participa cu "Micii gradinari" in cadrul proiectului "Inovare sociala si antreprenoriala pentru scoli performante in comunitatile Petrom", finantat de Petrom prin programul Scoala lui Andrei. Proiectul lor de antreprenoriat social, "Sera din curtea scolii" presupune amenajarea unei sere de flori si comercializarea acestora pentru a obtine banii necesari pentru achizitionarea de carti, rechizite si haine pentru cei 84 de elevi nevoiasi din scoala.
Data: 2014-02-27 postata in: Scoala lui Andrei
Scoala cu Clasele I-VIII din Scortoasa, jud. Buzau, desfasoara in cadrul programului de antreprenoriat Scoala lui Andrei un proiect de antreprenoriat social menit sa promoveze atat voluntariatul, cat si solidaritatea cu semenii aflati in situatii delicate. Astfel, in cadrul scolii va fi construit un atelier mestesugaresc de producere a suvenirurilor de promovare a Vulcanilor Noroiosi, ce vor fi vandute in vederea cumpararii de rechizite scolare si incaltaminte pentru elevii nevoiasi, alimente pentru batrani si a trei calculatoare pentru scoala.
Data: 2014-02-11 postata in: Scoala lui Andrei
"Prepelitele cu oua de aur" este proiectul de antreprenoriat social initiat de Scoala cu Clasele I-VIII Bustenari, comuna Teleaga, din judetul Prahova, in cadrul proiectului "Inovare sociala si antreprenoriala pentru scoli performante in comunitatile Petrom", finantat de Petrom prin programul Scoala lui Andrei. Ideea de afacere presupune realizarea unei microferme de prepelite pe lotul scolar, urmand ca prin comercializarea oualelor de prepelita sa fie construite grupuri santiare moderne in incinta scolii.
Data: 2014-01-24 postata in: Scoala lui Andrei
Scoala cu clasele I-VIII "Jako Zsigmond" din satul Rosiori, judetul Bihor, aduce un proiect inovativ in programul de antreprenoriat Scoala lui Andrei, prin infiintarea intr-o sala de clasa dezafectata a unei sali de fitness/bodybuilding accesibila membrilor comunitatii, sala care va genera veniturile necesare construirii unui teren de sport foarte necesar elevilor scolii.
Data: 2014-01-21 postata in: Scoala lui Andrei
Colegiul National "Elena Ghiba Birta" din Arad participa in programul de antreprenoriat Scoala lui Andrei prin intermediul proiectului Patrula ECO, ce isi propune sa reduca presiunea antropica asupra padurii Ceala, componenta a Parcului Natural Lunca Muresului.
Data: 2014-01-15 postata in: Scoala lui Andrei
Seria de articole despre scolile implicate in programul de antreprenoriat Scoala lui Andrei, finantat de Petrom, continua cu prezentarea Scolii cu Clasele I-VIII din localiatea Alunu, jud. Valcea, unde Magicienii Florilor isi doresc ca prin activitatea lor sa contruiasca un spatiu potrivit activitatilor extracurriculare desfasurate in scoala.
Data: 2014-01-08 postata in: Scoala lui Andrei
In programul de antreprenoriat Scoala lui Andrei, finantat de Petrom, traditiile si mestesugurile populare ocupa un loc important, prin proiectul Scolii cu Clasele I-VIII din localitatea Dragaesti-Pamanteni, judetul Dambovita.
Data: 2013-12-18 postata in: Scoala lui Andrei
Continuam seria articolelor despre scolile implicate in programul de atreprenoriat Scoala lui Andrei, finantat de Petrom, cu prezentarea proiectului "Crestem prin teatru" implementat de Scoala Cu Clasele I-VIII Nr.8 din Giurgiu, jud. Giurgiu.
Data: 2013-12-13 postata in: Scoala lui Andrei
Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 1 din Ramnicu Sarat implementeaza in cadrul programului Scoala lui Andrei, finantat de Petrom, unul dintre cele mai inedite proiecte de antreprenoriat social. Echipa Albinutelor Sportive va infiinta o stupina cu o capacitate de 20 de familii de albine, urmand ca din profiturile obtinute din vanzarea mierii sa reamenajeze unul dintre terenurile de sport ale scolii.
Data: 2013-12-03 postata in: Scoala lui Andrei
"Stropi de soare pe campii" este proiectul de antreprenoriat social initiat de Scoala cu Clasele I-VIII Roata de Jos, din judetul Giurgiu, in cadrul proiectului "Inovare sociala si antreprenoriala pentru scoli performante in comunitatile Petrom", finantat de Petrom prin programul Scoala lui Andrei.
Data: 2013-11-06 postata in: Scoala lui Andrei
Incepand cu luna septembrie 2013, Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile implementeaza proiectul "Inovare sociala si antreprenoriala pentru scoli performante in comunitatile Petrom", finantat de Petrom in cadrul programului Scoala lui Andrei.
 1 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile