«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Stiri externe

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri curente
 1  2 
Stiri pe pagina
Data: 2011-11-02 postata in: Stiri externe
In data de 25 octombrie 2011, CE a prezentat un pachet de masuri in sprijinul antreprenoriatului si a intreprinderilor responsabile. Principalele masuri privesc: incurajarea intreprinderilor responsabile, facilitarea antreprenoriatul social si reducerea sarcinilor administrative ale IMM-urilor.
Data: 2011-11-02 postata in: Stiri externe
Comisia Europeana a anuntat zilele trecute, cu ocazia lansarii strategiei de sprijinire a intreprinderii sociale in Europa (Social Business Initiative), ca va lansa un program de finantare destinat structurilor de antreprenoriat social. Anuntul lansarii fondului C.E. vine in acelasi timp cu cel al Bancii Europene de Investitii, banca Uniunii Europene, care va lansa in 2012 un fond de 50 de milioane de Euro, cu aceeasi destinatie.
Data: 2011-10-24 postata in: Stiri externe
In perioada 22 - 23 noiembrie 2011 European Employment Forum organizeaza Conferinta "A PERSPECTIVE ON THE NEW LABOUR MARKET REALITY" destinata persoanelor implicate in sectorul ocuparii fortei de munca, fie reprezentanti guvernamentali, ai institutiilor regionale, ai organizatiilor neguvernamentale sau ai companiilor. Conferinta, pe parcursul celor doua zile, va avea ca invitati o serie de experti atat din partea Comisiei Europene (oferind informatii actualizate cu privire la politica UE), cat si din partea unei game largi de organizatii din domeniul ocuparii fortei de munca.
Data: 2011-10-24 postata in: Stiri externe
In data de 18 noiembrie 2011, Directia Generala Piata Interna si Servicii (The Internal Market and Services Directorate General) organizeaza in Bruxelles Conferinta "Social Economy and Social Business". Obiectivul acestei conferinte este de a aduna factorii de decizie si partile interesate de afaceri sociale in UE pentru a face o analiza a potentialului de dezvoltare si de identificare a barierelor afacerilor sociale in cadrul pietei europene unice.
Data: 2011-10-18 postata in: Stiri externe
In perioada 10-12 noiembrie va avea loc, la Viena, Austria, Grameen Social Business Summit, un eveniment care-si propune sa reuneasca initiativele de afaceri sociale la nivel global. Agenda evenimentului propune un program intensiv de discutii, panouri si ateliere de lucru, aducand la aceeasi masa reprezentanti ai corporatiilor, societatii civile, mediului academic si autoritati publice.
 1  2 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile