«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Stiri - Stiri externe

Incluziune financiara
Stiri IES
Actualitate in Romania
Evenimente sector (Ro)
Evenimente internationale
Stiri externe
Noutati legislative
Exemple de urmat
Oportunitati de finantare
Oportunitati
Interviuri
English
Scoala lui Andrei
Noutati editoriale
Anul International al Cooperativelor
toate

stiri arhivate
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
Data: 2012-07-02 postata in: Stiri externe
Cancelarul german, Angela Merkel, a laudat cooperativele ca model de afacere pentru viitor, in cadrul evenimentului care a celebrat Anul International al Cooperativelor.
Data: 2012-06-22 postata in: Stiri externe
Ne propunem sa va prezentam modele de buna practica din intreaga lume. Astazi va supunem atentiei Cooperativa Food Conspiracy din Tucson. Food Conspiracy este o piata de alimente naturale, care apartine membrilor sai si este deschisa publicului. Din 1971 s-au angajat sa ofere produse naturale si organice de cea mai buna calitate comunitatii din Tucson. Toate produsele, organice si fara continut modificat genetic, sunt insotite de certificate care atesta provenienta lor.
Data: 2012-06-21 postata in: Stiri externe
In luna aprilie a acestui an, Consiliul de Ministri bulgar a adoptat documentul "Conceptul national privind economia sociala". Documentul este expresia vointei politice a guvernului din aceasta tara si a fost emis pentru a acorda sprijin dezvoltarii modelelor si practicilor economiei sociale.
Data: 2012-02-20 postata in: Stiri externe
Maria Granados, doctoranda la Westminster University, vorbeste despre experienta ei de cercetare in domeniul afacerilor sociale. Atrasa de potentialul acestui tip de afaceri pentru rezolvarea problemelor sociale si de mediu, ea incearca sa raspunda la intrebarea "Ce diferentiaza afacerile sociale de alte tipuri de afaceri?".
Data: 2012-02-16 postata in: Stiri externe
Programul de Inovare Sociala de la George Mason University este un program de top care isi propune sa ajute studentii si materanzii sa devina urmatoarea generatie de antreprenori sociali.
 1  2  3  4 
Stiri pe pagina
 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile